Site icon Експерт

Улюблена страва Олімпійської чемпіонки Ярослави Магучіх

Рецепт м’яса по-французьки сподобається всім м’ясоїдам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду. 

19 вересня народилась українська легкоатлетка, що спеціалізується на стрибках у висоту, Олімпійська чемпіонка 2024 року, дніпрянка Ярослава Магучіх.

Чинна володарка світового рекорду у стрибках в висоту Ярослава Магучіх з Дніпра.

Як справжня українка, дівчина любить борщ і м’ясо.

“Вона любить українські борщі, м’ясо по-французьки та крабовий салат. Коли приїжджає додому, одразу замовляє улюблені страви”, – розповіла мати спортсменки Ольга Магучіх.

З нагоди особистого свята української Олімпійської чемпіонки приготуємо м’ясо по-французьки. 

Вам знадобиться:

Як готувати: 

Свинину поріжте та відбийте. Посоліть, поперчіть, змажте майонезом. Поріжте тоненькими напівкільцями цибулю, кільцями картоплю, солодкий перець і томати – часточками. 

Натріть на дрібну тертушку твердий сир. Змастіть олією пергамент на деко. Висипте вниз та добре розрівняйте шар цибулі, зверху викладіть в один шар картоплю. Поперчіть і посоліть, а вже тоді поверх викладайте м’ясо.

На м’ясо викладайте солодкий перець і помідори. Щедро притрусіть все тертим твердим сиром і з кутика кондитерського мішечка сприсніть майонезом. Ставте в розігріту духовку при температурі 180 С на 40 хвилин. Смачного! 

Читати повну версію