Site icon Експерт

Тушкована капуста з м’ясом та томатним соусом: ділимося найпростішим рецептом

Тушкована капуста – дуже проста страва, яка елементарно готується і при цьому може бути відмінним доповненням до каш, пюре. Її можна як смажити на сковороді, так і тушкувати в каструлі та духовці з овочами та м’ясом.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної тушкованої капусти з м’ясом та томатним соусом.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. М’ясо обсмажте 2-3 хвилини на сильному вогні.

2. Після цього додайте нарізану цибулю, моркву та нарізану капусту. Перемішайте, додайте спеції та томатну пасту.

3. Готуйте декілька хвилин, після чого влийте воду. Вода має наполовину покривати капусту.

4. Тушкуйте 30 хвилин до готовності.

Читати повну версію