Site icon Експерт

Такі сирники близькі проситимуть щодня: як приготувати ідеальний сніданок

Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.

Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.

Як приготувати сирники з манкою

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Сир розминаємо виделкою. Додаємо яйце, манку, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішуємо і формуємо тісто.
  2. Миску з тістом накриваємо харчовою плівкою і ставимо у холодильник на пів години.
  3. Присипаємо робочу поверхню борошном і формуємо з тіста ковбаску діаметром 4-5 см. Розрізаємо на шматочки товщиною 2-3 см.
  4. За допомогою склянки формуємо сирники. Паралельно ставимо на вогонь пательню з олією.
  5. Смажимо сирники до золотистості на невеликому вогні. Подаємо зі сметаною, варенням або джемом.
Читати повну версію