Site icon Експерт

Смажена молода картопля з яйцями: рецепт ситної страви від Ектора Хіменеса-Браво

Молоду картоплю можна смачно приготувати з вершковим маслом, а також з кропом, часником та зеленню. Якщо ви хочете її посмажити, тоді перед цим потрібно відварити овоч, так вона буде дуже м’якою.

Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом дуже смачної смаженої молодої картоплі, з яйцями та цибулею.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Картоплю поріжте кубиками, не очищаючи від шкірки і відваріть у підсоленій воді.

2. Відварену картоплю обсмажте в сковороді на розігрітій олії.

3. Цибулю поріжте кубиками і додайте в картоплю. Посоліть, поперчіть і смажте до золотистого кольору.

4. В окремій сковороді смажимо яйця.

5. У тарілку викладіть картоплю, зверху яйця, і посипте подрібненою зеленою цибулею!

Читати повну версію