Site icon Експерт

Смачний делікатес: як приготувати домашню тушонку за перевіреним рецептом

Забудьте про сумнівну магазинну тушонку! Якщо хочете приготувати ідеальне м’ясо, яке тане в роті, спробуйте рецепт, де немає нічого зайвого — тільки натуральні інгредієнти, як у дитинстві. Як пише портал “Експерт“, така тушонка здивує вас своїм смаком і ароматом.

Інгредієнти

Як готувати

  1. М’ясо та сало наріжте невеликими шматочками.
  2. Викладайте інгредієнти в банку шарами: спочатку цибулю, потім перець, м’ясо, сало, лавровий лист і сіль. Наповніть банку до самого верху, але без фанатизму, сильно трамбувати не потрібно.
  3. Додайте трохи води і закрийте кришкою.
  4. На дно каструлі покладіть рушник, поставте банки, налийте воду і накрийте кришкою.
  5. Томіть на дуже повільному вогні 10 годин.
  6. Після вимкнення вогню залиште банки охолоджуватися у воді до ранку.

У результаті ви отримаєте ідеально ніжне м’ясо, яке буквально тане в роті. Ароматний бульйон і смак, який неможливо сплутати ні з чим, — це головні переваги такої домашньої тушонки.

Читати повну версію