Site icon Експерт

Смачніше, ніж деруни: золотисті цибуляники за 10 хвилин

Цибуля може бути не тільки доповненням до салатів, супів, а також і головним інгредієнтом при приготуванні дуже смачних цибулевих млинців.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних цибуляників, які готуються простіше, ніж деруни.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і нарізаємо кубиками. Нашатковану цибулю заправляємо сіллю з перцем, перемініть все руками так, щоб вона пустиоа сік, і залишаємо маринуватися на 15 хвилин (обов’язково).

2. З’єднайте цибулю з яйцями, зеленою цибулею. Додайте борошно з розпушувачем. Перемішайте борошняну суміш із цибулею.

3. Ставимо сковороду на плиту, наливаємо олію і добре підігріваємо на середньому вогні. Зменшуємо вогонь і викладаємо цибуляники на сковороду. Смажте з кожного боку по 4-5 хвилин на невеликому вогні до золотистого кольору.

4. Готові млинці викладаємо на паперові рушники та подаємо гарячими зі сметаною та шкварками.

Читати повну версію