Site icon Експерт

Рецепт пісних картопляних дерунів без яєць

Якщо ви дотримуєтеся посту, то цей рецепт стане для вас ідеальним рішенням.

Незважаючи на те, що до складу таких дерунів не входять яйця, смак у них настільки приголомшливий, що ніхто не залишиться байдужим, а для приготування потрібно лише два інгредієнти – картопля і цибуля.

Інгредієнти

  1. Картоплю та цибулю очистіть, помийте і натріть на дрібну тертку. З’єднайте, перемішайте, відкиньте на дрібне сито і залиште на 3-5 хвилин, щоб стекла рідина. Саму рідину злийте, а з дна зберіть крохмаль і додайте картоплю. Поперчіть, посоліть та перемішайте.
  2. У сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладайте масу і обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скориночки. Подавайте гарячими.

Поради:

Читати повну версію