Site icon Експерт

Перекус нашвидкуруч: рецепт гарячих бутербродів зі шпротами

Якщо хочеться чогось перекусити до вечора, а часу на готування обмаль, рекомендуємо швидкий і простий рецепт дуже апетитних бутербродів від авторки кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день”. Їх можна готувати не тільки як перекус, а й на стіл, якщо гості вже на порозі.

Гарячі бутерброди зі шпротами

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Батон або багет порізати на шматочки. Можна відразу купити нарізний батон. Кожну скибочку злегка змастити майонезом. Помідор порізати кружечками. На бутерброд зверху викласти кілька кружечків помідора, зверху — шпроти, а потім посипати сиром, натертим на дрібній тертці.

Поставити бутерброди в духовку, розігріту до 180 градусів, на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Можна їх приготувати і в мікрохвильовці.

Перед подаванням кожен бутерброд можна прикрасити гілочкою кропу або посипати січеною зеленню.

Читати повну версію