Site icon Експерт

Омлет із начинкою – смачний і швидкий сніданок: як його приготувати за 10 хвилин

Омлет – улюблений сніданок багатьох українських сімей. Його готують “порожнім” або додають всілякі начинки: сир, ковбасу, помідори, зелень, кабачки або цукіні та інші овочі. Великою популярністю користуються омлети з м’ясом – цей інгредієнт робить сніданок ситним і поживним. Розповідаємо, як приготувати омлет із куркою, сиром та помідорами.

Інгредієнти: яйця (4 шт.), молоко (100 мл), сіль та спеції (за смаком), середній помідор (1 шт.), відварене куряче філе (100 г), сир (100 г).

 Фото: unsplash.com

Приготування:

Змішуємо яйця, молоко, сіль та спеції. Розігріваємо сковороду і готуємо з суміші, що вийшла, два яєчних млинці.

Нарізаємо дрібно помідор, куряче філе та натираємо сир. На одну частину готового гарячого млинця викладаємо начинку та накриваємо другою частиною. Робимо те саме з другим яєчним млинцем.

Залишаємо приблизно на 1-2 хвилини до розплавлення сиру. За бажанням розрізаємо на дві рівні частини.

Варіанти інших начинок:

 Фото: unsplash.com

Читати повну версію