Site icon Експерт

Найкращі сінабони: перевірений рецепт улюбленого десерту

Сінабон вперше побачив світ у 1985 році в Сієтлі, що у штаті Вашингтон США. Саме там батько та син на прізвище Комен, вирішили відкрити власну пекарню та після сотень невдалих спроб винайшли ідеальне тісто для випічки.

З тих пір мережа пекарень цієї родини відома по всьому світу, а сінабони стали улюбленими ласощами як дорослих, так і дітей. А сьогодні рецептом сінабонів в Instagram поділилась блогерка з ніком grennysmith.

Інгредієнти на 16 шт сінабонів

Інгредієнти для начинки

Інгредієнти для глазурі

Спосіб приготування

1.Сухі дріжджі розвести у теплому молоці із додаванням ложки цукру.

2. Замісити тісто. Можна використовувати хлібопічку, або зробити це руками. В останньому випадку слід добряче побити тістом об стіл. Варто зауважити: щойно тісто набухне, воно стане більш пружнім та перестане липнути до рук. Тому не варто зловживати додаванням борошна до моменту набухання тіста.

3. Тісто покласти в миску, накрити рушником та залишити відпочивати на одну годину в теплому приміщенні без протягів.

4. На присипаному борошном столі розкачати все тісто у великий прямокутник товщиною не більше 1 см.

5. Щедро змастити вершковим маслом та присипати корицею.

6. Загорнути тісто у цупкий рулет та розрізати його навпіл. Потім ще раз навпіл і так допоки не отримаєте 16 майбутніх сінабонів.

7. Деко застелити пергаментом та викласти булочки на невеликій відстані одна від одної. Накрити рушником та залишити на 30 хв.

8. Випікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хв.

9. Змішати всі продукти для глазурі та полити нею ще гарячі булочки.

Читати повну версію