Site icon Експерт

На сніданок італійці готують омлет за цим рецептом: він виходить пишним та ситним

Пишний, ароматний омлет — один із найпопулярніших сніданків у всьому світі. Готують його і в Італії, але трохи по-іншому — ця страва відрізняється складом та способом приготування.

Ми готуємо омлет, змішуючи яйця, молоко чи вершки, сіль та перець. Італійці ж додають додаткові інгредієнти – томати, сир та свіжу зелень. Спочатку потрібно збити яйця з молоком (вершками) і посмажити на сковороді, після — зверху додати додаткові інгредієнти. Таким незвичайним рецептом страви з насиченим смаком діляться “Добрі новини”.

Як приготувати омлет по-італійськи

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Миємо та нарізаємо помідор на кружечки. Сир нарізаємо маленькими кубиками.
  2. У миску вбиваємо яйця, збиваємо їх за допомогою виделки чи міксера. Солимо, перчимо до смаку.
  3. Яєчну масу виливаємо на розігріту сковороду з оливковою олією, рівномірно розподіляємо по дну. Зверху на яйця викладаємо кружечки помідорів та шматочки сиру, накриваємо сковородою та готуємо протягом 3-4 хвилин або до готовності. За бажанням додаємо подрібнену зелень.
Читати повну версію