Site icon Експерт

Квашені яблука з медом та барбарисом на зиму: як замочити

В Україні досить часто господині влітку готують квашені яблука для того, щоб взимку на стіл подати смачну закуску. Вони не тільки смачні, але і містять просто величезну кількість вітамінів.

Як приготувати квашені яблука, щоб були тверді та смачні, в Instagram розповіла фудблогерка Вікторія Петренко. Під час їх приготування вона використовувала мед та барбарис, що зробити страву ще більш смачною.

Інгредієнти

Спосіб приготування

1. У миску кладемо сіль, мед, заливаємо холодною водою і перемішуємо до повного розчинення.

2. У банки накладаємо яблука пізніх сортів, додаємо барбарис, або листя вишні чи смородини, гірчичний порошок і заливаємо розсолом до верху.

3. Накриваємо кришкою і ставимо у тепле місце на 3-4 дні.

4. Якщо потрібно доливаємо розсіл. Потім переносимо у холод на 1-1,5 місяці.

Читати повну версію