Site icon Експерт

Ідеальний рецепт сирників на сніданок: точні пропорції і покрокова інструкція

Смачний сніданок у поєднанні із запашною кавою – запорука гарного ранку та плідного проведення дня. Цей прийом їжі має бути не лише поживним, але й красивим, щоб додати краси та гарного настрою.

Шеф-кухар Володимир Яросласький в Instagram розповів, яку страву він готує на сніданок, щоб весь день пройшов вдало. Нею виявились сирники, точні пропорції приготування яких він також надав на своїй сторінці.

Інгредієнти

Спосіб приготування

1. Змішати сир, яйце і цукор виделкою, додати борошно та ще раз перемішати.

2. Викласти на стіл, де вже є борошно.

3. Сформувати “ковбасу”, нарізати ножем на “шайби” і за допомогою тупої частини ножа сформувати сирники.

4. Обсмажити з 2-х сторін до золотавої скоринки, потім запекти в духовці. Або досмажити ще по 1 разу з усіх боків уже під кришкою.

Читати повну версію