Site icon Експерт

“Дуже подобаються дітям”: відомий кулінар поділилася рецептом бананово-шоколадних мафінів

Банановий хліб завжди був чудовим варіантом для того, аби використати перестиглі фрукти, однак мафіни з бананом та шоколадною крихтою від відомої кулінарної письменниці Мері Беррі можуть стати вашими новими улюбленими смаколиками. Про це пише Mirror

“Банан і шоколад – чудове поєднання, і ці кекси в американському стилі дуже подобаються дітям. А ще їх дуже легко готувати”, – наголосила кулінар.

Інгредієнти на 12 порцій:

Також вам знадобляться 12 формочок для кексів та велика миска для змішування. 

Спосіб приготування

Змішайте всі продукти разом, крім шоколадної крихти, поки вони не стануть однорідною масою. Після чого акуратно додайте шоколадну крихту. Рівномірно розподіліть тісто по формах для кексів та поставте їх у духовку. 

Випікайте близько 25-30 хвилин, поки не вийде золотистий відтінок на мафінах. Після чого дістаньте деко з мафінами з духовки та дайте їм охолонути. Після повного охолодження ваші бананово-шоколадні кекси будуть готові до смакування. 

Читати повну версію