Site icon Експерт

Бульйон вийде прозорим як сльоза: секрет від досвідчених господинь

Бульйон – одна з найпопулярніших рідких страв. Варити його нескладно, однак все можуть вирішити дрібниці.

Один з головних критеріїв вдалого бульйону – його прозорість. Так, в процесі приготування важливо збирати шумовиння, але на результат може вплинути навіть вода, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Doradca smaku.

Яку воду використати для бульйону

Досвідчені господині та кулінари переконані, що найкращим бульйон виходить тоді, коли його приготування починається з дуже холодної води. Відтак, вони радять класти кістки або курку одразу в каструлю.

Також вони зазначають, що для певності потрібно використовувати фільтровану воду. Якщо такої можливості немає, то вода з крана повинна добре стекти, інакше бульйон вийде каламутним й не надто апетитним.

Читати повну версію