Site icon Експерт

Будуть готові за 20 хвилин: хрусткі малосольні огірки в пакеті

У сезон гріх не побалувати себе малосольними огірочками. Є багато способів, як їх приготувати, але один із найбільш ходових – мариновані огірки в пакеті. Вони будуть готові за ніч, а якщо хочете – то за 1 годину або навіть за 20 хвилин.

Швидкі малосольні огірки в пакеті – за 1 годину або за 20 хвилин

Інгредієнти:

Овочі помити, зрізати “попки”, розрізати поперек навпіл, а потім кожну половинку ще на 4 частини – так вони швидше промаринуються. Подрібнити кріп і часник. Скласти в звичайний харчовий кульок (або із зіп-застібкою) усі підготовлені інгредієнти, додати спеції, оцет і олію, зав’язати кульок (або закрити на застібку) і гарненько потрясти, покласти на 1 годину в холодильник. Якщо хочете, щоб овочі вийшли лише злегка маринованими, то достатньо витримати їх 15-20 хвилин.

Малосольні огірки в пакеті за ніч

Інгредієнти:

Овочі потрібно вимити і зрізати в них “попки”. Подрібнити кріп. У харчовий кульок (або із зіп-застібкою) скласти кріп, видавити туди ж часник через прес, додати сіль і цукор та огірочки. Зав’язати кульок і потрясти – потрібно, щоб усі інгредієнти змішалися. Покласти на ніч у холодильник (або на день). Якщо готуєте вдень, то пакет можна періодично струшувати, щоб овочі рівномірно промаринувалися.

Читати повну версію