Categories: Інциденти

Вбивство у дитячому літньому клубі Британії: що відомо про загиблих та нападника

У місті Саутпорт на північному заході Англії в понеділок, 29 липня, чоловік напав на людей у дитячому літньому клубі. Внаслідок чого загинуло троє дітей. Про це повідомляє BBC.

Сім’я шестирічної Бібі Кінг, наймолодшої з трьох жертв нападу, сказала, що «немає слів описати те спустошення, яке вдарило по нашій родині, коли ми намагаємося впоратися з втратою нашої маленької дівчинки Бібі».

«Слів неможливо описати горем і розладом, які сьогодні відчуває наша спільнота Маршсайд», – сказали у початковій школі, де навчалася дівчинка.

Семирічна Елсі Дот Стенкомб була ученицею Farnborough Road Infant School. ЇЇ школа описала як «турботливу та харизматичну дівчину».

Директор Дженніфер Сефтон сказала, що Елсі була «люблячим і яскравим членом нашої чудової спільноти», додавши, що школа «розбита горем і спустошена» її смертю.

Сім’я дев’ятирічної Аліси Дасілви Агіар, яка померла від отриманих травм у вівторок рано вранці, сказала: «Продовжуй посміхатися і танцювати як ти любиш це робити наша принцеса. Як ми казали раніше ти завжди будеш нашою принцесою і ніхто цього не змінить».

Міністр спільнот Португалії Жозе Сезаріо заявив, що його уряд продовжуватиме надавати родині «потрібну підтримку».

Що відомо про нападника?

29 липня поліція затримала хлопця з ножем, який напав на людей у дитячому літньому клубі. Представниця поліції Саутпорта Серена Кеннеді підтвердила, що за підозрою у вбивстві затримали 17-річного хлопця родом з Кардіффа, що в Уельсі.

«Ми можемо підтвердити, що інцидент наразі не розглядається як пов’язаний з тероризмом», – заявили в поліції.

Напад стався в невеликому громадському центрі, де діти молодшого шкільного віку відвідували захід, присвяченому співачці Тейлор Свіфт.

«Відомо, що діти були на заході Тейлор Свіфт у танцювальній школі, коли злочинець, озброєний ножем, увійшов у приміщення та почав нападати на тих, хто всередині. Ми вважаємо, що поранені дорослі намагалися захистити дітей під час нападу», – сказала Серена Кеннеді.

Мотив ножових поранень невідомий. Поліція повідомила, що заарештованого юнака опитують детективи.

Ольга Степанова

Recent Posts

Знахідка на данському пляжі приголомшила прибиральників: що викинуло на берег у рибальському селі

Прибиральники пляжу на острові Борнхольм (Данія) спершу вирішили, що знайшли гігантського морського змія. Але це…

18 секунд ago

“Не по-чоловічому”: Кадиров поскаржився, що Маск дистанційно відключив його Cybertruck

Лідер Чечні Рамзан Кадиров заявив, що американський бізнесмен і засновник компанії Tesla відключив подарований йому електромобіль-пікап Cybertruck.…

2 хв. ago

Як мобілізовані “з вулиці” насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Є проблема, яку нечасто обговорюють відкрито, але вона існує: багато мобілізованих чоловіків в українській армії…

10 хв. ago

“Це реально злочин”: комбат “Вовків да Вінчі” розкритикував українські фортифікації

Командир батальйону "Вовки Да Вінчі" Сергій Філімонов на позивний "Філя" розкритикував українські фортифікації на передовій. Окрім природного…

11 хв. ago

Засолена рибка: найніжніший простий рецепт

Самостійно засолена риба завжди вийде смачнішою, ніж купована. Крім того, що в кожної господині є…

12 хв. ago

Китайська гребля “Три ущелини” виявилася настільки великою, що змінює обертання Землі

Китайська гребля "Три ущелини" – найбільша у світі гідроелектростанція – є справжнім гігантом інфраструктурного проекту.…

14 хв. ago