Categories: Інциденти

Вбивство Фаріон: Мати підозрюваного назвала ймовірну версію злочину

В'ячеслав Зінченко, який був затриманий за підозрою у вбивстві колишнього нардепа Ірини Фаріон, міг бути співучасником злочину.

Як заявила мати Зінченка, у її сина не було мотивів для вбивства, передала її слова журналістка “Слідство.Інфо” Карина Бугайченко в ефірі Київ24.

Жінка зазначала, що її син не мав мотивів для вбивства Ірини Фаріон, у нього не було якихось політичних розбіжностей.

“Причиною не могло стати і мовне питання, тому що в сім’ї спілкуються українською мовою, батько підозрюваного військовослужбовець, і підозрюваний власне і сам хотів вступати до лав ЗСУ і навіть торік проходив навчання з управління БПЛА якраз у Львові”, – розповіла вона позицію матері Зінченка, з якою спілкувалася раніше.

Мати Зінченка сказала, що в її сина розширилося коло спілкування, з’явилося там багато друзів, тому для неї була цілком логічною ця поїздка сина до Львова.

“Можливо він був співучасником, але точно не вбивцею”, – не виключає мати підозрюваного у вбивстві Фаріон.

Вона також зазначила, що не впізнала сина на оприлюднених фотографіях і уточнила, що на кадрах із камер відеоспостереження зображений хлопець у темних окулярах, смаглявіший за її сина. Мати Зінченка пояснила, що її син хоч і займається футболом, але не часто перебуває під сонцем. Також мати говорила, що син набагато вищий на зріст, ніж той, про якого розповідали свідки в цій справі, з якими поспілкувалися правоохоронці.

Мати затриманого додала, що її син ніколи не виявляв зацікавленість у плані стрільби, він ніколи не відвідував гуртки, пов’язані з цим. І для жінки це максимальне здивування, що її син міг би вистрілити зі зброї, тому вона і стверджує, що він міг бути співучасником, а точно не тією людиною, яка могла вистрілити, резюмує Бугайченко.

Лисенко Катерина

Recent Posts

У британських поїздах заборонили додатки для знайомств

Один із найбільших залізничних операторів Великої Британії Northern вирішив обмежити можливість своїм пасажирам користуватися в…

18 хв. ago

8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків: її знайшли за 30 км від дому (відео)

У Бетфорді в штаті Огайо в США 8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків і поїхала за…

20 хв. ago

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

44 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

52 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

59 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

1 годину ago