Categories: Інциденти

Гігантська воронка поглинула частину футбольного поля, на якому часто грають діти

Гігантська вирва поглинула частину футбольного поля і великий освітлювальний стовп у громадському парку Гордона Ф. Мура, розташованому в Олтоні, (штат Іллінойс, США). На цьому газоні часто грають місцеві дитячі футбольні команди. Про це пише USA Today.

На відео, записаному службою безпеки Alton Parks & Recreation, показано як прямо по центру футбольного комплексу з’являється величезна воронка.

“На поверхні все сталося одразу. Усе попливло. Один із наших ліхтарів знаходився прямо в центрі діри, і все зникло”, — розповів Майкл Гейнс, директор Alton Parks & Recreation.

За словами чиновників, воронка утворилася внаслідок обвалу в шахтах, розташованих приблизно за 150 футів (трохи більше ніж 45 метрів) під полями три й чотири.

Воронка утворилася просто посеред футбольного комплексу Фото: CBC News

Компанія New Frontier Materials, що управляє копальнями, повідомила, що пізніше в середу, 26 червня, до парку було направлено інженерів для оцінки збитків.

“Постраждала територія була оточена і залишиться закритою в найближчому майбутньому, поки інспектори та експерти обстежать шахту і проведуть ремонтні роботи”, — повідомив представник компанії.

За словами Гейнса, внаслідок провалу, ширина якого становить близько 100 футів (30 метрів), а глибина — 30 футів (9,1 метра), ніхто не постраждав.

Футбольні поля зі штучним покриттям, які були встановлені в рамках проєкту вартістю 1,2 мільйона доларів у 2018 році, залишаться закритими в найближчому майбутньому.

Ольга Степанова

Recent Posts

Секс спартанських жінок викликав заздрість істориків: такого не було у всій Греції

У стародавній Спарті було прийнято, щоб жінки виходили заміж і народжували дітей більш, ніж від…

2 години ago

П’яна гола дантистка “тероризує” Німеччину

Жінка дантист "тероризує" мешканців Вестфалії своїми п'яними витівками, зокрема дантистка приходила на роботу з мачете.…

2 години ago

На честь Тейлор Свіфт переназвуть місто в Німеччині (фото)

На честь американської співачки Тейлор Свіфт перейменують місто в Німеччині. Про це пише People. Місто Гельзенкірхен отримає…

2 години ago

Алкоголь, змішаний з енергетиком, покращує мозок: але, що далі

Нещодавні експерименти на щурах показали, що змішування енергетичних напоїв з алкоголем може спричинити довгострокові проблеми з розумовими функціями. Італійські…

3 години ago

Пройти треба всім водіям без винятку: в Україні повертають техогляд

В Україні не відмовилися від планів щодо впровадження обов’язкового техогляду всіх легкових автомобілів. Про це…

3 години ago

Все дуже серйозно: до Ради внесли закон про захист чоловіків від ТЦК, що пропонують

В Україні набрав чинності закон про мобілізацію ще 18 травня, проте тепер з'явився новий проєкт закону, який…

3 години ago