Categories: Інциденти

У Ростовській області горить ще одна нафтобаза: чули гучний вибух. ВІДЕО

Місцеві жителі Ростовської області Росії публікують візуальний контент у соцмережах, який підтверджує: там горить ще одна нафтобаза. На додачу до Пролетарська, пожежу фіксують у Камєнському районі.

Вогонь помітили після гучного вибуху. Російська телеграм-канали пишуть про ймовірну атаку безпілотників, як зауважив 24 Канал, хоча місцева влада в особі губернатора запевнила, що Ростовську область атакували 4 БпЛА та їх збили.

Наразі відомо, що кілька сильних вибухів пролунали в Ростовській області приблизно між 2 і 3 годинами ночі 28 серпня. Звісно, там працювала система російської ППО, але, схоже, не надто результативно.

Через деякий час очевидці почали писати у соцмережах про спалахи та вогонь в районі нафтобази під Каменськ-Шахтинськом. Вибухи чули також у Новошахтинську, Аксаї та в самому Ростові.

Згодом з’явилися й відео, які показали масштабну пожежу на нафтобазі “Глубокинська” у Камєнському районі, що розташований на північному сході Ростовської області, неподалік окупованої частини Луганщини.

Тамтешній губернатор тим часом написав, що 4 безпілотники збили й постраждалих немає.Довідка. Нафтобаза “Глубокинська” – це філія відкритого акціонерного товариства “Доннефтепродукт” у Ростовській області. Нафтобаза розташована в селищі міського типу Глубокий Каменського району Ростовської області.

Українські осінтери уточнюють, що безпілотники вразили резервуари на нафтобазі “Комбінат “Атлас” Росрезерву. І публікують зображення, яке показує, під яким кутом зору знімалося одне з відео очевидців та що саме воно показує


Лисенко Катерина

Recent Posts

У Києві погіршився стан повітря: у чому причина

У Києві вранці 20 вересня фіксують тимчасове погіршення стану повітря. Ймовірною причиною називають пожежі в…

20 хв. ago

Politico: Грузія може втратити безвізовий режим із ЄС

Європейський Союз готовий призупинити дію безвізового режиму для громадян Грузії через відступ від демократії та…

31 хв. ago

Дешевше не їздити: як зміниться вартість автогазу до кінця року

Власникам автомобілів з ГБО слід готуватися до суттєвого зростання цін на скраплений газ до кінця…

44 хв. ago

Мобілізація в Україні: скільки діє “броня” від призову

В Україні військовозобов'язані можуть отримати відстрочку від мобілізації на строк до 90 днів, як повідомляє…

56 хв. ago

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

1 годину ago