Categories: Інциденти

У Ростовській області горить ще одна нафтобаза: чули гучний вибух. ВІДЕО

Місцеві жителі Ростовської області Росії публікують візуальний контент у соцмережах, який підтверджує: там горить ще одна нафтобаза. На додачу до Пролетарська, пожежу фіксують у Камєнському районі.

Вогонь помітили після гучного вибуху. Російська телеграм-канали пишуть про ймовірну атаку безпілотників, як зауважив 24 Канал, хоча місцева влада в особі губернатора запевнила, що Ростовську область атакували 4 БпЛА та їх збили.

Наразі відомо, що кілька сильних вибухів пролунали в Ростовській області приблизно між 2 і 3 годинами ночі 28 серпня. Звісно, там працювала система російської ППО, але, схоже, не надто результативно.

Через деякий час очевидці почали писати у соцмережах про спалахи та вогонь в районі нафтобази під Каменськ-Шахтинськом. Вибухи чули також у Новошахтинську, Аксаї та в самому Ростові.

Згодом з’явилися й відео, які показали масштабну пожежу на нафтобазі “Глубокинська” у Камєнському районі, що розташований на північному сході Ростовської області, неподалік окупованої частини Луганщини.

Тамтешній губернатор тим часом написав, що 4 безпілотники збили й постраждалих немає.Довідка. Нафтобаза “Глубокинська” – це філія відкритого акціонерного товариства “Доннефтепродукт” у Ростовській області. Нафтобаза розташована в селищі міського типу Глубокий Каменського району Ростовської області.

Українські осінтери уточнюють, що безпілотники вразили резервуари на нафтобазі “Комбінат “Атлас” Росрезерву. І публікують зображення, яке показує, під яким кутом зору знімалося одне з відео очевидців та що саме воно показує


Лисенко Катерина

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

27 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

42 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

57 хв. ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

1 годину ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

1 годину ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

1 годину ago