Categories: Інциденти

Запальне привітання ‘Єдиній Росії’: у Пермі дівчата влаштували фаєр-шоу для партії Путіна

Поки хтось намагається змінити режим через бюлетені та маніфести, як “хороші руські” з російської опозиції, двоє дівчат у Пермі вирішили підійти до справи з інакшого боку — з боку запальної суміші та мобільного контенту. Вночі вони підійшли до офісу партії “Єдина Росія”, сховалися за темряву і… взялися за коктейлі Молотова.

Їхній план був простим, як п’ятак: пляшки з сумішшю летять у вікна — вогонь поширюється, а все це знімається на телефон для ефектної Instagram-історії (бо як інакше довести, що ти не просто вулицями ходиш?). Телеграм-канал Baza повідомляє, що вони діяли швидко, майже професійно, як у кіно, — щось типу “Місія нездійсненна”, але на бюджеті. Однак, замість втечі на суперкарі, вони просто зникли в нічній Пермі, залишивши палаючий офіс партії та своїх підписників у захваті.

За попередніми даними, площа пожежі склала 40 квадратних метрів, і хоча її погасили за двадцять хвилин, офіс виглядає так, ніби там побували учасники концерту Rammstein. Вікна вибиті, рами закопчені, а всередині — зруйновані мрії партії, яка не очікувала такого “теплого” прийому. Очевидець розповів, що в якийсь момент полум’я вже ледь не перекинулося на одну зі співробітниць офісу.

Представник регіонального відділення “Єдиної Росії” В’ячеслав Григор’єв поспішив заявити, що це акт помсти: мовляв, партія нещодавно відправила гуманітарний вантаж, і тепер хтось таким чином відповідає на їхню щедрість. Звісно, це звучить так само переконливо, як і те, що вогонь “чистить карму”.

Як би там не було, пожежу вранці ліквідували, і тепер всі навколо чухають голови, розмірковуючи, чи це була просто акція протесту, чи натяк на новий спосіб політичного діалогу.

Романчук Микола

Recent Posts

“Згорів” на роботі: на Тернопільщині військком “торгував” відстрочками за талони на пальне

Начальнику Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомлено про підозру за вимагання у…

8 хв. ago

У Польщі затримано організаторів каналу нелегальної міграції, серед них є українці

11 організаторів незаконного перетину польського кордону з Білорусі затримали прикордонники. Затримані були причетні до організації переправлення…

14 хв. ago

Росіяни прорвали лінію оборони на двох напрямках: експерт вказав на небезпеку

Російські окупанти мають успіхи в районі міста Селідове Донецької області, повідомив в ефірі "Radio NV" військовий експерт…

15 хв. ago

“All-inclusive” по-турецьки: у Туреччині побили російських туристів”All-inclusive” по-турецьки:

Уявіть собі: ви їдете на відпочинок у Туреччину, платите пів мільйона рублів за розкішний готель,…

34 хв. ago

Блекаути по-новому: У Києві вводять жорсткі правила використання генераторів

Київські блекаути, здається, отримують новий сюжетний поворот — цього разу в головній ролі не просто…

42 хв. ago

В Україні створять аналог ТЦК: черг у військкоматі більше не буде

Уявіть собі світ, де військкомат — це не похмурий офіс з вічними чергами та втомленими…

55 хв. ago