Categories: Інциденти

У Чернівцях затриманий ТЦК чоловік намагався задушити військового за допомогою ременя безпеки

В Чернівецькій області під час транспортування затриманого громадянина співробітниками ТЦК та СП, стався напад на військових. Чоловік, якого перевозили в автівці спробував задушити свого “викрадача” за допомогою ременя безпеки. Напад призвів до виклику слідчо-оперативної групи та надання медичної допомоги постраждалим.

Пресцентр ТЦК та СП розповідає подробиці нападу. Зауважується на тому, що наші захисники, які повертаються з фронту, на жаль, продовжують ризикувати життям і здоров’ям, виконуючи свої службові обов’язки.

У повідомленні зазначено, що військовослужбовці зіткнулися з агресивним громадянином, якого їм передали правоохоронці після невдалої спроби незаконного перетину кордону. Під час транспортування для уточнення даних затриманий, який знаходився на задньому сидінні службового автомобіля, здійснив напад на військовослужбовців. Він наніс тілесні ушкодження та намагався задушити водія ременем безпеки.

Для вгамування порушника було викликано слідчо-оперативну групу. Постраждалим військовослужбовцям надано екстрену медичну допомогу. Після інциденту затриманий намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, і розмістивши своє відео в соціальних мережах.

Зазначається, що військовослужбовці ТЦК та СП, які отримали травми від агресивного співвітчизника, стали до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення і проходили службу у десантно-штурмових військах. Через стан здоров’я вони були переведені до ТЦК та СП.

“Закликаємо військовозобов’язаних виконати свій обов’язок, а усіх громадян – з повагою ставитися до воїнів, які ризикували власним життям та здоров’ям заради вашого захисту”, – йдеться у заяві служби зв’язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.

Ольга Степанова

Recent Posts

На саміті НАТО Україна отримає хороші новини щодо систем ППО, – Reuters

Україна отримає "хороші новини" у своєму прагненні отримати більше систем протиповітряної оборони на саміті НАТО, який відбудеться…

2 хв. ago

Зі світлом по 2-3 години на добу: експерт озвучив песимістичний сценарій на зиму

Взимку електроенергії не буде по 12 годин на добу, у кращому випадку. Однак цілком ймовірно, що…

26 хв. ago

Макрон Україні не допоможе: що буде у Франції після цьогорічних виборів

Катастрофічні для друга України Емманюеля Макрона підсумки виборів у Франції малюють не найприємніше найближче майбутнє…

30 хв. ago

Україна стане однією з найспекотніших країн Європи

Цього тижня Україна стане однією з найспекотніших країн Європи. В південних і східних регіонах стовпчики…

32 хв. ago

“Велика мобілізація”: Умєров створив схему, яка дозволить чиновникам “озолотитися” на українцях

Чоловіка з епілепсією визнали придатним після проходження ВЛК, пославшись на нібито негласну заборону від Міноборони…

34 хв. ago

Газпром неочікувано збільшив транзит газу через Україну

У червні 2024 року російський енергетичний гігант "Газпром" збільшив середньодобові постачання природного газу до Європи майже на…

50 хв. ago