Categories: Інциденти

У Чернівцях затриманий ТЦК чоловік намагався задушити військового за допомогою ременя безпеки

В Чернівецькій області під час транспортування затриманого громадянина співробітниками ТЦК та СП, стався напад на військових. Чоловік, якого перевозили в автівці спробував задушити свого “викрадача” за допомогою ременя безпеки. Напад призвів до виклику слідчо-оперативної групи та надання медичної допомоги постраждалим.

Пресцентр ТЦК та СП розповідає подробиці нападу. Зауважується на тому, що наші захисники, які повертаються з фронту, на жаль, продовжують ризикувати життям і здоров’ям, виконуючи свої службові обов’язки.

У повідомленні зазначено, що військовослужбовці зіткнулися з агресивним громадянином, якого їм передали правоохоронці після невдалої спроби незаконного перетину кордону. Під час транспортування для уточнення даних затриманий, який знаходився на задньому сидінні службового автомобіля, здійснив напад на військовослужбовців. Він наніс тілесні ушкодження та намагався задушити водія ременем безпеки.

Для вгамування порушника було викликано слідчо-оперативну групу. Постраждалим військовослужбовцям надано екстрену медичну допомогу. Після інциденту затриманий намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, і розмістивши своє відео в соціальних мережах.

Зазначається, що військовослужбовці ТЦК та СП, які отримали травми від агресивного співвітчизника, стали до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення і проходили службу у десантно-штурмових військах. Через стан здоров’я вони були переведені до ТЦК та СП.

“Закликаємо військовозобов’язаних виконати свій обов’язок, а усіх громадян – з повагою ставитися до воїнів, які ризикували власним життям та здоров’ям заради вашого захисту”, – йдеться у заяві служби зв’язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Живий динозавр”: жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі

Жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі на австралійському пляжі. Джулі Нос та її донька…

6 секунд ago

Трамп має намір судитися з Google через “погані історії” про нього в пошуку

Кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп погрожує компанії Google судом у разі його…

10 хв. ago

Швидка паста з сосисками: як приготувати вечерю за рецептом Джеймі Олівера

Приготування їжі для сім’ї може бути важкою роботою та займати багато часу. Тому дуже важливо…

18 хв. ago

Насильство щодо дітей: навчальні заклади України чекають перевірки

В Україні всі навчальні заклади, де проживають діти, чекають перевірки на предмет насильства чи порушення…

23 хв. ago

Буде ескалація: Іран почав погрожувати Ізраїлю після знищення генсека “Хезболли”

Іран заявив, що ліквідація генерального секретаря проіранського угруповання "Хезболла", Хасана Насралли, закінчиться для Ізраїля "знищенням". Тегеран…

25 хв. ago

Біля Чорнобиля помітили величезного сома-мутанта: його розміри просто вражають

Українським військовослужбовцям вдалося виявити у ставку-охолоджувачі Чорнобильської АЕС гігантську рибину. У кадр потрапив величезний прісноводний…

47 хв. ago