Categories: Інциденти

У Німеччині біженка з України вбила знайомого, бо не хотіла з’їжджати з будинку

У німецькому Мюнхені розпочався суд над біженкою з України, яка 5 лютого 2023 року зарізала господаря будинку, бо не хотіла з’їжджати.

Про це пише Bild.

За даними видання, 54-річний IT-фахівець Юрген Ф. з міста Дахау (розташоване за 20 км від Мюнхена – ред.) прихистив у себе вдома свою знайому з України Олену К., якій довелося тікати з країни через повномасштабне вторгнення Росії, повідомляє tsn

Відомо, що Юрген та Олена познайомилися ще 15 років тому через сайт онлайн-знайомств. У них почалися стосунки, проте від 2013 року, як говориться в обвинувальному висновку, Юрген “дистанціювався” від Олени. Проте вони продовжували підтримувати зв’язок.

Після початку російського вторгнення у лютому 2022 року Олена спочатку переїхала до своєї сестри до міста Шварцвальд, проте потім з’явилася з валізами в будинку Юргена в Дахау.

Юрген погодився прийняти її на деякий час, проте українка залишилася в його будинку практично на рік і нібито змушувала Юргена прописати її у себе.

За версією слідства, Олена поводилася агресивно і не реагували на спроби Юргена вмовити її покинути будинок. Побоюючись жінки, німець спав разом із дітьми на дивані.

5 лютого 2023 року Олена під час чергової сварки у присутності родини Юргена схопила кухонний ніж та завдала господареві будинку кілька поранень у шию внаслідок чого чоловік помер.

 

Ольга Степанова

Recent Posts

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

6 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

15 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

28 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

38 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

51 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

1 годину ago