Categories: Інциденти

Риба-меч вбила італійську серферку біля берегів Індонезії

Італійська серферка Джулія Манфріні загинула після того, як риба-меч смертельно поранила її під час серфінгу біля берегів Індонезії. Інцидент, який важко назвати інакше, ніж «абсолютно немислимим», стався на острові Масокат, популярному місці для серфінгу в архіпелазі Ментавай, пише видання GB News.

36-річна спортсменка була на хвилі, коли риба-меч раптово вистрибнула з води і пробила їй груди. Неподалік знаходилися два її товариші, Масімо Ферро та Александре Рібас, які негайно кинулися на допомогу і спробували надати першу допомогу, але це, на жаль, не врятувало її життя.

Тіло Джулії доставили на порт Паданга, що на західному узбережжі Суматри, звідки його відправлять до Італії. Влада швидко організувала транспортування, але цей випадок залишається шоком для всіх, хто був свідком цієї трагедії.

Джулія Манфріні раніше ділилася своєю любов’ю до серфінгу на півночі Суматри, описуючи це місце як “первозданний рай”. В інтерв’ю для The Salt Sirens вона сказала: “Я обожнюю ці хвилі та дику природу Північної Суматри. Джунглі там такі первісні й прекрасні. Люблю сидіти з кількома друзями, слухати лише звуки джунглів і чекати ідеальної хвилі”.

Смерті від риб-мечів — рідкісний випадок

Хоча трагічний випадок став справжнім шоком, такі інциденти трапляються надзвичайно рідко. Відомо лише кілька подібних смертельних випадків. У 2015 році рибалка Ренді Лланес у Гаваях також загинув, коли риба-меч пронизала його, коли він намагався підстрелити її. Як і у випадку з Джулією, риба вдарила його в груди, і він загинув до того, як його встигли доставити до лікарні.

Романчук Микола

Recent Posts

Техогляд чи штраф: на українських біженців у Польщі чекатимуть нові правила

Українці не проходять техогляду автівок, які мають вагу до 3,5 тонн, але ці транспортні засоби…

7 хв. ago

У ТЦК пояснили, хто і як визначає «щасливчиків», яким надсилають повістки поштою

Списки тих, хто насамперед може отримати повістки поштою, формує не територіальний центр комплектування. Певні алгоритми…

17 хв. ago

Подорожчання газу та світла: експерт Попенко показав зобов’язання України перед МВФ

Відомий український експерт у сфері житлово-комунального господарства Олег Попенко повідомив, що на українців чекає зростання тарифів вже…

25 хв. ago

ТЦК викликатимуть пенсіонерів: що відбувається та що готує мобілізація

Міністерство оборони України оголосило, що пенсіонери, які раніше служили у правоохоронних органах, будуть зобов'язані стати…

31 хв. ago

В Україні скасували трудові пенсії: на що можуть розраховувати пенсіонери

В Україні термін «трудові пенсії» було офіційно скасовано. Ця зміна відбулася після запровадження нової пенсійної…

32 хв. ago

Позбавлення водійських прав і не тільки: що загрожує чоловіку, який ігнорує повістку

В Україні триває загальна мобілізація і всі військовозобов'язані чоловіки від 18 до 60 років повинні…

37 хв. ago