Categories: Інциденти

Убивство українки в Німеччині: поліція знайшла тіло ще однієї жертви

Поліція знайшла тіло 51-річної Марини Стеценко, матері убитої у Німеччині українки. 

Про це повідомляє Bild.

Як зазначає видання,  тіло Стеценко було виявлене в озері біля села Бад-Мінгольсхайм. Як повідомила поліція, її також убили.

Як зазначається, два тижні тому біля міста Хоккенгайм на півдні Німеччини на березі Рейну було знайдене тіло вбитої 27-річної українки Маргарити Разаз із Харкова. Вона жила в центрі для біженців разом із матір’ю та новонародженою донькою. Дівчинку Мію незабаром знайшли. А її бабусю було оголошено зниклою безвісти.

Нагадаємо,  7 березня у Німеччині перехожий виявив тіло жінки зі слідами насильницької смерті. Вбитою виявилася 27-річна біженка з України, яка місяць тому народила дитину. Її малюк та матір зникли.

Тіло дівчини знайшов на березі Рейну (земля Баден-Вюртенберг) випадковий перехожий. Поліція виявила сліди насильства. Загиблою виявилася Маргарита Разас, її маму звуть Марина Стеценко, доньці – п’ять місяців. Справу розслідують близько 60 правоохоронців, залучили службових собак.

Згодом німецькі слідчі повідомили, що затримали двох підозрюваних у вбивстві українки. Також вдалося відшукати її немовля. 

У вбивстві 27-річної українки Маргарити Разас у Німеччині підозрюють подружню пару: 44-річного німця та 43-річну росіянку. Німецьке видання Bild пише, що пара перебуває під вартою.

За даними журналістів, 44-річний німець Марко працював м’ясником, а 43-річна росіянка Інна – офісним працівником. Пара має трьох дітей. Журналісти також стверджують, що подружжя планувало вбивство українки. Свідки кажуть, що напередодні чоловік розповідав сусідам про свою новонароджену доньку. За версію дитина, нібито перебувала у відділенні інтенсивної терапії.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Старі стираємо, створюємо недосвідчені”. Військовий розкритикував заяву Зеленського про формування 14 нових бригад

У лавах простих військових продовжує лунати критика командування Збройних сил і керівництва України. Зокрема, військовослужбовець…

1 хв. ago

Українців без пальців рук або з ампутацією кисті можуть визнати придатними до служби – адвокат

Українців із важкими травмами рук можуть мобілізувати. Ілюстративне фото - Фейсбук Відсутність кількох пальців або…

5 хв. ago

Правозахисник повідомив, скільки військових отримали вирок за зберігання наркотиків під час війни

За час війни понад 1000 військових було засуджено за зберігання наркотиків. Таку статистику навів голова…

10 хв. ago

Порнопаспорт для дорослих. В Іспанії першими почнуть давати доступ в Інтернет за картками

Іспанія збирається запровадити цифровий "порнопаспорт", який уже критикують за складність, але альтернатива йому з'явиться не…

12 хв. ago

Трамп назвав Байдена “купою лайна” і висловив упевненість, що він зніметься з виборів

Дональд Трамп назвав президента США Джо Байдена "купою лайна" і висловив упевненість, що він зніметься…

14 хв. ago

Узимку можуть замерзнути всі труби: світло, опалення, постачання води вже під загрозою, — нардеп

Українцям потрібно готуватися до того, що взимку їм відключатимуть електроенергію. Однак живити об'єкти критичної інфраструктури,…

28 хв. ago