Categories: Інциденти

В Італії знайдено мертвою українку біля підніжжя скелі

В Італії знайдено мертвою 33-річну українку Марту-Марію Огризко біля підніжжя скелі. Її 41-річний співмешканець-росіянин був заарештований за звинуваченням у жорстокому поводженні з нею. На тілі жінки виявлено травми, отримані внаслідок падіння, а також від побоїв. Про це повідомляє з посиланням RaiNews 24.

Як зазначається, українка впала зі скелі  заввишки близько двох метрів і, не маючи змоги рухатися, вона звернулася по допомогу до свого співмешканця-росіянина, надсилаючи йому повідомлення через Whatsapp і дзвонячи йому телефоном, але він проігнорував прохання жінки про допомогу, яку після цілої ночі, проведеної в кущах, було знайдено мертвою наступного ранку.

Згідно з даними перевірки мобільного телефону, яким користувався 41-річний чоловік, жінка відправила своєму партнеру серію дзвінків і повідомлень у другій половині дня в суботу, 13 липня, це були відчайдушні заклики про допомогу від жінки, яка впала на ізольовану дорогу недалеко від того місця, де вони жили разом. Незважаючи на кілька прохань про допомогу, підозрюваний не вжив заходів щодо порятунку жінки.

Згідно з відновленими даними, під час їхніх стосунків 41-річний чоловік неодноразово нападав на Марту-Марію і погрожував їй, навіть використовуючи таку зброю, як ніж.

Одного разу він спалив її одяг і навмисно кинув її в запалений вогонь, спричинивши опіки другого ступеня її сідниць, рук і живота. Ба більше, він не дозволяв їй часто зустрічатися і бачитися з членами своєї сім’ї, яких він ненавидів, тому що вони були українцями.

В одному випадку, за словами сестри загиблої жінки, він образив їх, назвавши «лайняними українцями, які повинні померти». У кількох випадках жінці довелося звернутися по допомогу до відділення невідкладної допомоги лікарні Лакко Амено.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

8 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

21 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

31 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

44 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

59 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

59 хв. ago