Categories: Інциденти

Автобус з 57 українцями потрапив в ДТП в Румунії, серед постраждалих діти. Фото

В неділю, 16 червня, в Румунії трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та рейсового автобуса, що перевозив українців – 15 людей, з яких 13 дітей, дістали поранення, чотирьох осіб госпіталізували.

Повідомлення про це передає румунське видання “News”.

Зауважується, що рейсовий автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою, що рухалася в бік муніципалітету Констанца – ввечері в неділю, 16 червня, о 03:28 було активовано “Червоний план втручання”, що дозволяє оперативніше реагувати на великі аварії.

Відповідно до оновлених даних, представники поліції муніципалітету Констанца зауважили: транспортні засоби, які потрапили до дорожньо-транспортної пригоди, рухалися в одному напрямку, в бік Констанци. О 05:45 “Червоний план втручання” скасували.

Загальна кількість постраждалих українців сягнула 57 осіб, серед них зокрема 42 неповнолітніх. 15 людей, а саме 13 дітей та 2 дорослих, отримали поранення. Чотирьох людей – двох дітей та двох дорослих – госпіталізували до лікарні.

Представники IPJ Constanta зауважили:

“Водії були протестовані на алкотестері та за допомогою наданого алкотестера, з метою виявлення ознак можливої наявності психоактивних речовин, результати виявилися негативними”.

Румунське видання також згадало про те, що 49 осіб які потрапили в дорожньо-транспортну пригоду, були доставлені до міста Неводарі у повіті Констанца, щоб пізніше їх забрав інший автобус. Рятувальники повідомляли:

“Десять дорослих і 39 дітей були забрані мікроавтобусами і доставлені в спортзал в Неводарі, звідки їх забере інший автобус”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Дрейфують крижини та сипле град: Росію накрив потужний ураган “Орхан”

У п'ятницю, 5 липня, після кількох днів сильної спеки в Росії Московську область накрила негода…

3 хв. ago

“Цілком очікувана лажа”: експерт оцінив ефективність БПЛА “Ланцет” на війні в Україні

Російська компанія Zala повідомила, що її баражувальні боєприпаси "Ланцет" з початку повномасштабного вторгнення вразили 2…

13 хв. ago

Кабмін дозволив ОСББ купувати генератори за програмою «Доступні кредити»

Кабінет Міністрів розширив дію програми «Доступні кредити» на придбання генеруючих установок об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків…

23 хв. ago

Скандал з київськими чиновниками та дітьми-сиротами спалахнув з новою силою: подробиці

У Києві скандал із втечею посадовців за кордон набирає обертів. Днями Уповноважений з прав людини Дмитро…

32 хв. ago

Нові правила економічного бронювання: які зміни запропонували в Україні

В Україні йдуть тривалі обговорення щодо економічного бронювання від мобілізації. У Верховній Раді нещодавно було зареєстровано два…

42 хв. ago

Без води по 17 годин: на Майорці вводять жорсткі обмеження в пік туристичного сезону

Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному балеарському острові Майорка в Іспанії обмежує споживання води для боротьби…

53 хв. ago