Categories: Інциденти

В Росії закидали “коктейлями Молотова” мікроавтобус поліції та виборчу дільницю

У Росії тривають вибори президента РФ. Учора, 16 березня, у московських Хімках, був закиданий коктейлями Молотова мікроавтобус поліції.

Про це повідомляє Телеграм-канал “Інформаційний Спротив”.

Такі явища стають системними, але про них російська влада і силовики вважають за краще не говорити і не повідомляти про це.

Окрім цього, в Архангельській області спробували спалити виборчу дільницю. Там місцеві мешканці, як можуть, чинять опір виборам. Патріоти спробували спалити виборчу дільницю у Няндомському районі. Невідомий зі словами “Далі буде” кинув “коктейль Молотова” до будівлі, де розташована виборча дільниця.

Також у тимчасово окупованому Сімферополі відбуваються так звані вибори президента Росії. На виборчих дільницях не обійшлося без пригод – дівчина облила зеленкою скриньку для голосування.

Правоохоронці затримали хуліганку і навіть завели на неї кримінальну справу “про перешкоджання здійсненню виборчих прав чи роботу виборчих комісій”, йде розслідування. Дівчина, за попередніми даними, виявилася неврологом червоноперекопської лікарні.

Аналогічні інциденти із зеленкою сталися і в містах на території Росії, а саме в Москві, Воронежі, Карачаєво-Черкесії та Ростові. Винуватців вже затримано та їх допитають найближчим часом, їм загрожує до 5 років позбавлення волі. До речі, деяким винуватцям 58 та 66 років, але серед тих, хто зіпсував урни, є і молодь.

В Бєлгороді, де останнім часом щодня лунають вибухи намагались підірвати виборчу дільницю. За даними росЗМІ деякі навіть довелось закрити.

Ольга Степанова

Recent Posts

Бангладеш почав полювання на експрем’єрку: Хасіна звинувачується в жахливих злочинах

Міжнародний кримінальний трибунал Бангладеш ухвалив ордер на арешт колишньої прем’єр-міністерки Шейхи Хасіни. Її звинувачують у…

5 хв. ago

Що показують соцопитування: чому в штабі Гарріс напередодні виборів б’ють на сполох

Віце-президент США Камала Гарріс вирішила переглянути свою передвиборчу кампанію, зосереджуючись на залученні чоловічого електорату та…

1 годину ago

Мобілізаційний сплеск: у ТЦК похвалилися ефективністю своїх рейдів

Рейди, організовані територіальними центрами комплектування (ТЦК) у громадських місцях, сприяють підвищенню мобілізаційної активності та свідомості…

1 годину ago

Тайваньські вчені створили перший у світі компактний квантовий комп’ютер

Дослідники з Тайваню оголосили про створення найменшого у світі однофотонного квантового комп’ютера, що може змінити…

1 годину ago

В Києві організували схему втечі чоловіків до Польщі на «навчання»

У Києві правоохоронці викрили масштабну аферу, за якою місцевий мешканець пропонував послуги незаконного перетину кордону…

1 годину ago

Росіяни створили фейковий сайт Держприкордонслужби України

У мережі Інтернет виявили фейковий сайт, який повністю імітував дизайн і структуру офіційного вебресурсу Державної…

1 годину ago