Categories: Інциденти

Кава лилася зі стелі: сильна турбулентність розкидала пасажирів і їжу по всьому літаку

Рейс AC19 авіакомпанії Air Canada, що прямував з Ванкувера до Сінгапуру, потрапив у надзвичайно сильну турбулентність, яка налякала пасажирів та спричинила справжній хаос на борту. Інцидент стався наприкінці минулого тижня, і після цього в мережі з’явилися численні свідчення очевидців, які перебували на борту літака.

Користувач HefetzHashud поділився своїми враженнями на платформі Reddit, описавши, як близько через дві години після зльоту літак почав переживати серйозні поштовхи, що призвело до того, що і пасажири, і їжа буквально літали в салоні. «Все полетіло, включно з кількома людьми! На щастя, ніхто не постраждав, наскільки я можу судити», — написав він.

Екіпаж під контролем, пасажири — в паніці

Користувач JaneDohe також відгукнулася на цей пост, зізнавшись, що турбулентність серйозно налякала її: «Я була налякана, ніколи не відчувала такої турбулентності. Це змусило мене усвідомити, наскільки ти безпорадний у літаку».

Тим часом інший пасажир, Candid-Ebb7b7103, детально описав ситуацію в салоні, порівнявши інцидент із американськими гірками: «Це було схоже на кілька секунд невагомості, і кабіна була сповнена літаючої їжі! На мене капала кава зі стелі, і я потім виколупував рис із волосся».

Повний хаос і професійна робота екіпажу

Незважаючи на те, що ситуація викликала серйозне занепокоєння серед пасажирів, екіпаж продемонстрував професіоналізм, тримаючи все під контролем і намагаючись заспокоїти людей. Ніхто з пасажирів серйозно не постраждав, проте інцидент вкотре підкреслює важливість дотримання правил безпеки під час польотів, зокрема постійного пристібання пасків безпеки, навіть коли здається, що літак летить спокійно.

Романчук Микола

Recent Posts

Названо подію, яка стане сигналом про те, що Захід дотиснув Україну у питанні переговорів з РФ

Агресія Росії проти України у 2025 році може кардинально змінитися, зокрема через зростаючий тиск західних…

2 хв. ago

Моторошна атмосфера: експерти визначили найкращі міста Європи для поїздок на Геловін

Багато туристів полюбляють прив'язувати час відвідування тих чи інших міст під певні свята – і Геловін є одним із найпопулярніших…

11 хв. ago

Юнаків автоматично поставлять на військовий облік під час отримання паспорта: у ТЦК уже попередили

Кабінет міністрів затвердив постанову, яка спрощує автоматичну перевірку та оновлення інформації про призовників, військовозобов'язаних та…

19 хв. ago

Найкращі вживані авто: експерти назвали найнадійніші бренди

Вживане авто може бути чудовим варіантом, якщо ви хочете вигідно купити хорошу машину. Не секрет, що стан…

29 хв. ago

8-9 гривень кіловат: експерти прогнозують подорожчання світла

Тариф на електроенергію для населення наразі зафіксований на рівні 4,32 гривні за кіловат і діятиме…

38 хв. ago

Після рейдів ТЦК кількість доставок із ресторанів зросла на 25%, — аналітики

Через рейди представників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у громадських місцях доставка із ресторанів зросла на…

39 хв. ago