Categories: Інциденти

“Свинство” на дорозі: у Черкаській області сталася неординарна автопригода

Мешканці села Багачівка Звенигородського району Черкаської області сьогодні вранці стали свідками неординарної події. Дорога перетворилася на справжній “свинячий базар” після того, як вантажівка ЗІЛ, навантажена п’ятьма тоннами свинини, перекинулася, розсипавши частину свого вантажу.

Як розповіла поліція, близько двох тонн тушок опинилися на проїжджій частині, створивши незвичайну картину для водіїв та перехожих. Ця пригода могла б стати справжнім святом для любителів м’яса, якби не серйозність ситуації.

Причина аварії: швидкість та необачне керування

За попередніми даними, водій вантажівки не впорався з керуванням через перевищення безпечної швидкості руху. Цей випадок нагадує нам про важливість дотримання правил дорожнього руху, особливо при перевезенні вантажів. На щастя, в цій незвичайній пригоді ніхто не постраждав. Водій вантажівки залишився неушкодженим, що можна вважати справжнім дивом, враховуючи масштаби аварії.

Наразі на місці події працюють відповідні служби, які займаються ліквідацією наслідків ДТП. Співробітники патрульної поліції Звенигородського райвідділу регулюють рух транспорту, запобігаючи заторам та можливим подальшим інцидентам.

Покарання за “свинство” на дорозі

За порушення правил дорожнього руху на водія вантажівки складено адміністративний протокол. Ця незвичайна пригода яскраво демонструє, що на дорозі може статися будь-що. Вона нагадує всім учасникам дорожнього руху про необхідність бути пильними та дотримуватися правил, адже ціна помилки може бути дуже високою – і не лише у вигляді розсипаної свинини.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago