Categories: Інциденти

У Рівному 14-річний юнак тікав від поліції на викраденому Mitsubishi Pajero (відео)

Схоже, що реаліті-шоу “Життя б’є ключем” отримало нового зірку. У Рівному 14-річний підліток вирішив, що правила дорожнього руху — це для слабаків, і влаштував справжню гонитву від поліції на викраденому автомобілі Mitsubishi Pajero. Про цю дивовижну подію 13 жовтня повідомила Патрульна поліція Рівненської області.

“Учора вранці ми помітили автомобіль, який наїхав на бордюрний камінь і, побачивши поліцейське авто, почав тікати. Інспектори передали інформацію в радіоефір і розпочали переслідування. Водій ігнорував вимоги зупинитися, порушував ПДР і створював аварійні ситуації”, — йдеться у повідомленні.

На вулиці Євгена Коновальця юний гонщик вирішив продемонструвати свій талант каскадера: врізався в дорожній знак, вибіг з машини і спробував втекти пішки. Але, як виявилося, бігова підготовка не була його сильною стороною. Патрульні швидко його затримали.

І тут починається найцікавіше. Хлопець зізнався, що автомобіль не його. Ну хто б міг подумати? Він розповів, що знайшов Mitsubishi Pajero в селі Шубків Рівненської області з ключами всередині і вирішив покататися. Бо чому б і ні? Адже це ж так нормально — сісти в чужу машину і влаштувати перегони з поліцією.

На місце викликали ювенальну поліцію та слідчо-оперативну групу. Що загрожує хлопцю та його батькам, правоохоронці поки що не уточнюють. Але можна припустити, що ця пригода не залишиться без наслідків. Можливо, хлопець отримає цінний урок про те, що життя — це не відеогра, де можна натиснути “рестарт”.

Романчук Микола

Recent Posts

Гарріс звинувачує Трампа в приховуванні інформації про його здоров’я

Кандидатка у президенти США від демократів Камала Гарріс оприлюднила дані медогляду, який визнав її здоровою. Тепер вона…

4 хв. ago

Море змило загородження, якими Росія охороняє Кримський міст (фото)

Бонові загородження, якими Росія намагається захистити Кримський міст, знесло течією у Чорному морі. Про це повідомляє «Радіо Свобода».…

33 хв. ago

Загострення на Корейському п-ові: КНДР приводить артилерійські війська у повну бойову готовність

Північнокорейський диктатор Кім Чен Ин наказав привести в повну бойову готовність артилерійські підрозділи в районі демілітаризованої зони…

37 хв. ago

Жодного вцілілого кварталу: окупанти рівняють із землею ще одне українське місто

Тривають важкі бої за Торецьк у Донецькій області, де не залишилося жодного вцілілого кварталу —…

42 хв. ago

Росіяни готують обстріл України: стало відомо, скільки літаків вже споряджено

За даними OSINT-спільноти Tracking, російські окупанти спорядили ракети Х-101 на 8 стратегічних літаках Ту-95МС, які…

45 хв. ago

Мобілізація посилиться: почнуть забирати навіть молодь та жінок

Якщо ви думали, що ситуація не може стати ще більш напруженою, подумайте ще раз. Довготривала…

58 хв. ago