Categories: Інциденти

Бійка зі стріляниною в Одесі: затримано двох росіян (фото)

На Французькому бульварі в Одесі у середу, 12 червня, серед білого дня сталася бійка між групою молодих людей, під час якої пролунав постріл. Про інцидент повідомила місцева мешканка, яка бачила, що відбувається, з вікна своєї квартири.

Як повідомили в пресслужбі управління поліції в Одеській області, на місці події затримали двох учасників конфлікту віком 32-х та 43-х років, якими виявилися громадяни Російської Федерації.

“Задля розшуку третього фігуранта, який втік на авто, в місті було введено спеціальну поліцейську операцію. Згодом 29-річного чоловіка  поліцейські затримали і вилучили у нього рушницю”, – йдеться у повідомленні. 

Про інцидент, який стався вчора близько 15-ї години на Французькому бульварі, правоохоронцям повідомила місцева мешканка. Жінка зазначила, що бачила з вікна своєї квартири компанію молодиків, які кричали та бились між собою, а згодом почула звук пострілу.

Як з’ясували слідчі, компанія чоловіків відпочивала в ресторані на Французькому бульварі. У приміщенні закладу між ними виникла сварка, що переросла у бійку, яка продовжилась вже на літньому майданчику закладу.

“Під час конфлікту чоловіки погрожували один одному ножами, а один із них, 29-річний одесит, взяв зі своєї автівки гладкоствольну рушницю та здійснив з неї постріл у повітря. Після цього з місця злочину стрілець поїхав”, – повідомили у поліції.

На місці події було виявлено та вилучено два ножі та сумку, в якій знаходилось три ручні гранати, дві з яких, попередньо, є бойовими. Небезпечні предмети, у тому числі зброю, слідчі скерували на експертизу.

У затриманих учасників бійки в Одесі вилучили зброю / Фото: ГУ Національної поліції в Одеській області

Затримані росіяни раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронних органів та притягувались до кримінальної відповідальності. Один з них перебував в розшуку за вимагання та викрадення людини.

Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Різнокольорові діти 2024-го: чому модні квадробери — це добре для всіх

Квадробери — підлітки, які наслідують звички тварин — стали модною молодіжною субкультурою. Блогер Олексій Кардаш…

5 хв. ago

Соцслужба перевірить усі українські заклади, де проживають діти: причина

Нацсоцслужба проведе перевірки в усіх закладах, де цілодобово живуть діти, з метою виявлення можливих фактів насильства…

19 хв. ago

Улюблена кухня Андрія Шевченка: окономіякі – піца по-японськи

Рецепт японської страви сподобається всім прихильникам японської кухні. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, пропонуємо смачний рецепт. 29…

32 хв. ago

У супермаркетах порушують права українців: що не можна робити продавцям

Співробітники супермаркетів та магазинів не мають права змушувати покупців оплачувати пошкоджений чи розбитий товар –…

39 хв. ago

Ізраїль за кілька хвилин скинув 80 бомб на Ліван

Авіація Ізраїлю скинула понад 80 бомб за кілька хвилин у Лівані для вбивства генсека ліванського…

40 хв. ago

Мобілізація восени: хто отримає повістки з 1 жовтня

В Україні триває загальна мобілізація. З 1 жовтня правила призову залишаться незмінними. Повістки й надалі отримуватимуть…

54 хв. ago