Categories: Інциденти

Бійка зі стріляниною в Одесі: затримано двох росіян (фото)

На Французькому бульварі в Одесі у середу, 12 червня, серед білого дня сталася бійка між групою молодих людей, під час якої пролунав постріл. Про інцидент повідомила місцева мешканка, яка бачила, що відбувається, з вікна своєї квартири.

Як повідомили в пресслужбі управління поліції в Одеській області, на місці події затримали двох учасників конфлікту віком 32-х та 43-х років, якими виявилися громадяни Російської Федерації.

“Задля розшуку третього фігуранта, який втік на авто, в місті було введено спеціальну поліцейську операцію. Згодом 29-річного чоловіка  поліцейські затримали і вилучили у нього рушницю”, – йдеться у повідомленні. 

Про інцидент, який стався вчора близько 15-ї години на Французькому бульварі, правоохоронцям повідомила місцева мешканка. Жінка зазначила, що бачила з вікна своєї квартири компанію молодиків, які кричали та бились між собою, а згодом почула звук пострілу.

Як з’ясували слідчі, компанія чоловіків відпочивала в ресторані на Французькому бульварі. У приміщенні закладу між ними виникла сварка, що переросла у бійку, яка продовжилась вже на літньому майданчику закладу.

“Під час конфлікту чоловіки погрожували один одному ножами, а один із них, 29-річний одесит, взяв зі своєї автівки гладкоствольну рушницю та здійснив з неї постріл у повітря. Після цього з місця злочину стрілець поїхав”, – повідомили у поліції.

На місці події було виявлено та вилучено два ножі та сумку, в якій знаходилось три ручні гранати, дві з яких, попередньо, є бойовими. Небезпечні предмети, у тому числі зброю, слідчі скерували на експертизу.

У затриманих учасників бійки в Одесі вилучили зброю / Фото: ГУ Національної поліції в Одеській області

Затримані росіяни раніше вже потрапляли в поле зору правоохоронних органів та притягувались до кримінальної відповідальності. Один з них перебував в розшуку за вимагання та викрадення людини.

Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Ікона стилю: 5 неперевершених образів Саманти Джонс із “Секс і місто”

Через 26 років після зйомок завершального сезону серіалу "Секс і місто" одна з головних героїнь…

58 хв. ago

Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців

На початку липня по всій території України утримається спекотна погода. Стовпчики термометрів у деяких областях досягнуть…

1 годину ago

У Раді пропонують підняти зарплату помічникам депутатів: цифра шокує

Народні депутати планують підняти зарплати своїм помічникам. До парламенту внесли законопроєкт про встановлення щомісячної грошової винагороди на…

1 годину ago

Пророцтво “живого Нострадамуса” про астероїд збулося: чого варто очікувати

Бразильський екстрасенс Атос Саломе зробив сміливу заяву про астероїд, яка збулася. Про це пише Daily Star.…

1 годину ago

ДБР перевірить дії Содоля під час командування обороною Харківського напрямку

Слідчі перевірять дії генерал-лейтенанта Юрія Содоля під час його командування обороною Харківського напрямку. Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням…

1 годину ago

Кому з українців не потрібно оновлювати дані до 16 липня

Чинний законопроєкт про мобілізацію №10449 був підписаний президентом України Володимиром Зеленським та вступив у дію…

1 годину ago