Categories: Інциденти

Після розголосу поліція прокоментувала ДТП з “Океаном Ельзи” та блогером

Співробітники поліції прокоментували нещодавню дорожньо-транспортну пригоду у центрі Києва. Воно сталося 10 жовтня, коли гурт “Океан Ельзи” давав свій концерт у столиці.

Про це повідомила прес-служба ГУНП України у Києві. За даними правоохоронців, 24-річний водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини на тротуар та наїхав на дівчину та чоловіка, які перебували на території закладу громадського харчування. Це сталося на вулиці Саксаганського.

В результаті 24-річна дівчина опинилася в лікарні, їй надали допомогу, а потім відпустили додому. 35-річний чоловік сам звернувся до лікарів зі скаргою на біль у нозі. Йому було надано допомогу без госпіталізації.

Поліцейські перевірили водія на наявність алкоголю у крові. Попередні результати показали, що він був тверезим. Також винуватець ДТП пройшов медичний огляд у одному із закладів охорони здоров’я. Наразі поліцейські очікують на результати експертизи.

Нагадаємо, у день аварії винуватець ДТП заявив, що є членом команди “Океану Ельзи” і що його “відмажуть”. Насправді він не мав жодного відношення до рок-гурту, а був особистим водієм відомої блогерки та власниці бренду ONE BY ONE Лідії Сметани.

Коломієць Надія

Recent Posts

У поляків змінилась позиція щодо українських біженців

Кількість поляків, які вважають, що їх країна повинна приймати українських біженців сягнула рекордно низького показника…

3 секунди ago

Чоловік “зіпсував” медовий місяць, пішовши наперекір дружині, запросивши разом із ними іншу пару

Жінка стверджує, що її чоловік зіпсував їм медовий місяць, запросивши в поїздку свого найкращого друга…

8 хв. ago

Бюстгалтер розбрату: вчений відрікся від свого дослідження, але жінки мають знати правду

У 2013 році новинні видання по всьому світу оприлюднили інформацію про французьке дослідження, яке показало, що…

17 хв. ago

Що відбувається з дорослим, коли він п’є грудне молоко

Протягом тривалого часу люди використовували грудне молоко не тільки для годування дітей. У першому столітті Пліній Старший…

25 хв. ago

Міноборони анонсувало запуск відстрочок у “Резерв+”: хто зможе отримати

У застосунку "Резерв+" незабаром з'являться нові важливі функції для військовозобов'язаних. Про це повідомила заступниця міністра…

30 хв. ago

Коли настане кінець світу: у записах Ньютона знайшли передбачення

Вчені заявили, що знайшли у записах Ньютона передбачення дати кінця світу. Свідками цієї події можуть…

35 хв. ago