Categories: Інциденти

Трагедія на курорті: Українець жорстоко вбив та розчленував росіянку на курорті у Перу

Українець вбив росіянку на одному з місцевих курортів у Перу. Після цього він намагався її розчленувати. Втім, на місце події прибула поліція та затримала чоловіка. Інцидент стався ще 8 серпня.

Наразі він арештований за підозрою у вбивстві, йому загрожує до дев’яти місяців попереднього ув’язнення. Про це повідомляє видання El Comercio.

Зазначається, що 38-річний громадянин України Іван Кузнецов та 44-річна росіянка Людмила Лазаренко проживали разом у номері в одному з лікувальних центрів у місті Юрімагуасе. Там він забив її на смерть та намагався розчленувати тіло. Що могло стати причиною конфлікту – поки невідомо.

На крики жертви відреагували працівники центру та викликали поліцію. При затриманні чоловік, як пишуть, поводив себе неадекватно – дряпався та кусався, тому його довелося зв’язати.

При затриманні також у нього виявили трубку для куріння. Доказів того, що він вживав наркотики, поки що немає, але журналісти стверджують, що саме це стало причиною його агресивної поведінки. 

Судячи із соцмереж жертви, вона не була дружиною Кузнецова. Натомість, як виявилося, Лазаренко постійно мешкала з сім’єю у Таїланді. Там на неї чекали чоловік та доньки. Втім, разом із Кузнецовим вона знімала один номер.

Фото вбитої, на якому вона зі своєю родиною

Що загрожує українцю

Наразі Іван Кузнецов арештований за підозрою у вбивстві. Верховний суд Перу може призначити йому до дев’яти місяців попереднього ув’язнення. Засідання відбудеться вже у понеділок, 12 серпня.

“Верховний суд проведе слухання про попереднє ув’язнення терміном на дев’ять місяців щодо українця, який, ймовірно, вбив і розчленував громадянку Росії”, – повідомила пресслужба суду у соцмережі Х.

Ольга Степанова

Recent Posts

Обмежено придатних українців до 25 років не братимуть до війська: що буде з уже мобілізованими

В Україні припинять мобілізацію обмежено придатних чоловіків віком до 25 років. Відповідний указ видасть Міністерство…

4 хв. ago

“Він просто геній”: пілот-віртуоз посадив літак лише з одним робочим колесом в шасі (відео)

Пілот-віртуоз здійснив "хрестоматійну" аварійну посадку на одному колесі. На драматичних кадрах можна побачити, як літак…

13 хв. ago

Стали відомі нові подробиці про загибель батискафа Titan і його екіпажу

Берегова охорона США опублікувала кадри загибелі підводного човна Titan після його смертоносного вибуху в червні…

26 хв. ago

Більшість працівників ТЦК не були на війні, – боєць із 3 ОШБр

У Третій окремій штурмовій бригаді (3 ОШБр) розкритикували жорсткі дії, які іноді застосовують працівники ТЦК,…

33 хв. ago

Генштаб Ізраїлю затвердив план наступу на Ліван – Israel National News

Начальник Генерального штабу ЦАХАЛу генерал-лейтенант Герці Халеві провів оцінку ситуації в північному командуванні за участю…

45 хв. ago

Рослини “розмовляють” одна з одною, і ми зможемо незабаром вивчити їхню мову – науковці

Багато хто сприймає рослини як мовчазні та пасивні, проте сучасна наука показує, що ці зелені…

54 хв. ago