Categories: Інциденти

Вулиці Києва під водою, автівки втоплені, громадський транспорт затримується: що відбувається в столиці

12 червня Київ опинився під водою – столицю накрила потужна злива. Дощ не припиняється. Гідрослужби «Київавтодору» в посиленому режимі ліквідовують підтоплення вулично-дорожньої мережі. Про це повідомили в КМДА.

Гідрослужби працюють

В Київській адміністрації повідомили, що наразі гідрослужби «Київавтодору» в посиленому режимі ліквідовують підтоплення вулично-дорожньої мережі, що утворилися через тривалі дощі.

«Зокрема, дорожники використовують мотопомпи, насосні станції. Загалом задіяні 168 працівників та 63 одиниці спецтехніки і спецзасобів для очистки зливоприймальної системи», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, зараз дорожники ліквідовують підтоплення на вулицях Переяславській, Підлипка, Автотранспортній, Садовій, Ташкентській, Автопарковій та Кирила Осьмака в Дарницькому районі. Також тривають роботи у Святошинському районі – на вулицях Стеценка та Маховій. В Оболонському районі ліквідовують підтоплення на вул. Казанській.

«Якщо ви виявили місця підтоплень проїжджої частини чи тротуарів на інших локаціях, звертайтесь до диспетчерської «Київавтодору»: 044-284-74-19», – радять в КМДА.

На Кондратюка впала електроопора

Тим часом патрульна поліція Києва повідомила про низку ДТП на вулицях столиці і звернулася до киян з проханням дотримуватися правил безпеки.

«У зв’язку з ДТП на вулиці Юрія Кондратюка, через падіння пошкодженої електроопори на проїжджу частину, рух транспорту перекрито. На місці працюють відповідні служби», – йдеться в повідомленні поліції.

Також там попередили, що у зв’язку з ДТП на проспекті Романа Шухевича, рух транспорту ускладнений в напрямку Північного мосту.

Затримується рух громадського транспорту

В Київпастранс повідомили:

  • Затримується рух трамваїв №№ 12К, 17, 19К по вул. Автозаводська в напрямку Куренівського парку з причини скупчення води. На місце направлено відповідальну службу міста.
  • Затримується рух тролейбусів №№17, 19 на вул.Єреванська 14 з причини скупчення води. На місце направлено відповідальну службу міста.
  • Затримується рух трамваїв №№11к, 12к, 16к, 19к на вул.Кирилівська – вул.Сирецька з причини скупчення води. На місце направлено відповідальну службу міста.
  • Затримується рух тролейбусів №№29д, 30, 31, 47 міст через р.Десенка з причини ДТП. На місце викликано поліцію.
Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

43 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

44 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

46 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

56 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

58 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

59 хв. ago