Categories: Інциденти

Водій вистрибнув із машини за мить до того, як вона впала з гори – відео

В індійському штаті Джамму і Кашмір водій дивом врятувався від смерті, вистрибнувши з машини за декілька секунд до того, як вона впала з гірського схилу.

Про це повідомляє Need To Know.

Відео, яке з’явилося в Мережі, починається з того, що Tata Punch хитається над прірвою, а троє чоловіків намагаються зупинити падіння авто. Але машина продовжує небезпечно нахилятися, і вони розуміють, що безсилі його зупинити.

Після того, як один з чоловіків закликав водія виходити з машини, вони відбігають з дороги, а авто починає котитися назад. Набираючи швидкість, водій поспішно виходить через відчинені передні двері.

Приземлившись на всипану камінням місцевість, він декілька разів перекидається, а тим часом, його машина перевертається на 360 градусів, падаючи через стрімкий край.

Авто продовжувало перекидатися, падаючи схилом гори та збиваючи дерева на своєму шляху. На щастя, водієві вдалося вчасно зупинитися. Він залишається лежати обличчям донизу на урвищі, уникаючи тієї ж долі, що і його нещасний автомобіль.

Невідомо, як авто опинилося там, але місцеві ЗМІ повідомляють, що водій, можливо, не впорався з керуванням на крутій гірській дорозі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Укрпошта отримала 70 тисяч повісток з QR-кодами та підписами ТЦК: кому розішлють

Міністерство оборони України за допомогою Реєстру військовозобов'язаних сформувало 70 тисяч повісток, переданих Укрпошті для оповіщення…

4 хв. ago

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

22 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

33 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

42 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

54 хв. ago

Затримання “Тринадцятого”: у телеграм-каналі воєнного злочинця справжня істерика

У телеграм-каналі Єгора Гузенка справжня істерика. Так, небайдужі закликають правоохоронців припинити знущання з затриманого. Про…

1 годину ago