Categories: Інциденти

У Німеччині афганець із ножем напав на українку, вона серйозно поранена

У понеділок, 10 червня, у Німеччині афганець із ножем напав на українку. 41-річну жінку було серйозно поранено внаслідок атаки, що сталася у Франкфурті.

Про це пише Frankfurter Allgemeine Zeitung. Відомо, що напад стався в понеділок близько 14:00 на набережній на березі Майна поруч із Європейським центральним банком.

У цей час жінка сиділа на лавці в парку, коли до неї ззаду непомітно підійшов 19-річний чоловік, схопив її за плече і без попередження завдав кілька ударів обробним ножем у районі голови та шиї. За даними поліції, злочинець і жертва не були знайомі один з одним. F.A.Z. пише, що постраждала жінка – українка і не знала нападника.

“За даними поліції, жінці вдалося ненадовго звільнитися від захоплення нападника і відбігти на кілька метрів. Коли вона спіткнулася і впала на землю, підозрюваний наздогнав її і завдав своїй жертві, яка лежала на землі, кілька ударів ножем. Оскільки жінка кричала, перехожі дізналися про це і кинулися їй на допомогу. У цей момент підозрюваний відпустив свою жертву і зник”, – ідеться в матеріалі.

Очевидці надали жінці першу допомогу і викликали поліцію та службу порятунку. Для пошуку злочинця, який є громадянином Афганістану і, за чутками, родом із Баден-Вюртемберга, було задіяно поліцейський вертоліт. Зрештою його виявили в кущах на Оскар-фон-Міллер-штрассе, недалеко від Європейського центрального банку.

Окружний суд Франкфурта видав ордер на арешт за підозрою в замаху на вбивство з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень. Підозрюваний перебуває під вартою. Про мотиви нападу поки що нічого не відомо.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

24 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

25 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

26 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

37 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

39 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

40 хв. ago