Categories: Інциденти

В Росії палає Sport Palace: дим видно по всьому Петербургу

Мешканці російського Санкт-Петербурга стали свідками масштабної пожежі на Крестівському острові. З будівлі колишнього спортивного комплексу Sport Palace піднімається густий чорний дим, який видно з багатьох районів міста. Фотографії та відео інциденту активно публікують очевидці.

Як повідомляють російські ЗМІ, займання відбулося в покинутому спорткомплексі. За повідомленнями МНС, пожежа охопила площу близько 500 квадратних метрів. Полум’я активно розповсюджується по покрівлі будівлі.

Пожежі надано рівень 1-ВІС, повідомляє МНС Санкт-Петербурга. Інформації про постраждалих наразі немає. На місці задіяно 45 пожежників та 10 одиниць техніки.

Будівля фітнес-клубу вже давно не експлуатується і перебуває на ремонті, пишуть російські пабліки. На місці працюють пожежні підрозділи, які намагаються ліквідувати вогонь. Згідно з останніми даними, займання сталося всередині будівлі, а також на даху.

Sport Palace був побудований у середині 2000-х як преміальний фітнес-центр із басейнами та гольф-симулятором, але так і не отримав дозволу на введення в експлуатацію. Споруду неодноразово намагалися знести, але через юридичні складнощі процес затягувався роками.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

4 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

4 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

4 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

4 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

4 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

4 години ago