Categories: Інциденти

В Росії палає Sport Palace: дим видно по всьому Петербургу

Мешканці російського Санкт-Петербурга стали свідками масштабної пожежі на Крестівському острові. З будівлі колишнього спортивного комплексу Sport Palace піднімається густий чорний дим, який видно з багатьох районів міста. Фотографії та відео інциденту активно публікують очевидці.

Як повідомляють російські ЗМІ, займання відбулося в покинутому спорткомплексі. За повідомленнями МНС, пожежа охопила площу близько 500 квадратних метрів. Полум’я активно розповсюджується по покрівлі будівлі.

Пожежі надано рівень 1-ВІС, повідомляє МНС Санкт-Петербурга. Інформації про постраждалих наразі немає. На місці задіяно 45 пожежників та 10 одиниць техніки.

Будівля фітнес-клубу вже давно не експлуатується і перебуває на ремонті, пишуть російські пабліки. На місці працюють пожежні підрозділи, які намагаються ліквідувати вогонь. Згідно з останніми даними, займання сталося всередині будівлі, а також на даху.

Sport Palace був побудований у середині 2000-х як преміальний фітнес-центр із басейнами та гольф-симулятором, але так і не отримав дозволу на введення в експлуатацію. Споруду неодноразово намагалися знести, але через юридичні складнощі процес затягувався роками.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

“Корисний і не містить калорій”: Мішель Обама випустила безалкогольний напій

У мережі став вірусним відеоролик за участю Мішель Обами. Покупці одного з магазинів самообслуговування торгової мережі…

57 секунд ago

У Москві в руках чоловіка вибухнув ґаджет під час атаки на “Хезболлу”

У середу, 18 вересня, коли в Лівані відбулася друга хвиля вибухів пристроїв зв’язку, внаслідок якої…

18 хв. ago

Тарифи на воду в Україні можуть зрости: що про це відомо

В Україні існує необхідність у збільшенні тарифів на водопостачання та водовідведення.  Про це повідомив президент Асоціації, заступник гендиректора "Київводоканалу"…

25 хв. ago

Ніж у спину Путіна: союзниця Росії передає Україні боєприпаси – Reuters

Індійські виробники зброї продавали європейським країнам артилерійські снаряди, а ті передавали їх Україні. Нью-Делі не втручається, щоб…

30 хв. ago

Нардеп Юрій Камельчук написав заяву про вихід зі “Слуги народу”: які причини

Народний депутат Юрій Камельчук, який обрався до Верховної Ради від "Слуг народу", вирішив написати заяву…

35 хв. ago

Бійці ЗСУ без жодного пострілу захопили село в Курській області: подробиці

В Курській області Збройні сили України захопили населений пункт Ольговка без жодного пострілу. Вони зайшли…

37 хв. ago