Categories: Інциденти

У Житомирі військовий побив букетом продавчиню квітів: подробиці інциденту

У мережі набирає розголосу скандальне відео, на якому в Житомирі на ринку «Хмільники» військовий вдарив продавчиню квітів букетом. На кадрах можна побачити, що він спочатку купує ці квіти, а на наступний день приходить та вимагає повернути за них кошти.

Відео оприлюднив волонтер Олександр Швецов, воно миттєво розлетілося мережею. Наразі відомо, що на відео знято дії підполковника Віктора Ратошнюка Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.

«Побиття жінки сталося у Житомирі на ринку «Хмільники», де вона і працює. Якщо виявиться, що це військовий, думаю ним має зайнятися військова прокуратура за всією строгістю воєнного часу», — йдеться у пості волонтера.

Підписник у коментарях повідомили, що військовий вже вибачився за свою поведінку і пояснив дії. Відповідне відео опубліковано на сторінці Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова у Facebook.

«Воював сам, втратив сина на війні. Побачив квіти, які купував хворій дружині, а вони простояли лише добу, не стримався. Звісно, це не виправдовує мене. Вдаривши тим букетом жінку, я вчинив негідно. Саме тому прошу вибачення у всіх, хто бачив хвилину моєї слабкості, та в жінки, яка потерпіла від моїх дій. Пробачте, будь ласка», – сказав військовий.

У коментарях думки людей розділилися одні називають  вчинок військового негідними і ганебним, інші – з розумінням ставляться до дій підполковника.

Думки українців щодо вчинку військового розділилися

Думки людей розділилися — хтось називає цей вчинок негідними, а хтось з розуміння ставиться до дій підполковника

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

23 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

24 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

25 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

36 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

38 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

39 хв. ago