Categories: Інциденти

Машини “плавають” по затоплених вулицях: у Дніпрі злива наробила лиха

У суботу, 8 червня, у Дніпрі після сильної зливи затопило цілі вулиці. На відео, які ширяться мережею, помітно, як автівки “пливуть” по дорогах, намагаючись виїхати з затоплених частин вулиць.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали, які й поширюють медіаматеріали наслідків негоди. Дощ, як зазначають місцеві мешканці, тривав не більш як годину, але був такої сили, що вода позатоплювала дороги та зʼїзди з мостів.

На зʼїзди з Нового (Центрального) мосту утворилось цілісеньке озеро, у якому застрягають автівки. А водії намагаються їх зрушити з місця.

Унаслідок негоди також можливі затримки громадського транспорту на маршрутах, або ж зміна маршрутів, адже деякі відрізки дороги зараз не можливо проїхати. Зокрема, призупинено рух тролейбусів біля “Міст Сіті”.

А також по проспекту Яворницького вулиця Воскресенська у напрямку площі Вокзальної за технічною несправністю тимчасово призупинено рух №1 маршруту трамвая.

Місцеві телеграм-канали публікують відео негоди, на яких видно сильну зливу, а також чутно грім. Перед цим, як кажуть місцеві, спостерігався шквальний вітер чималої сили, але повідомлень про повалені дерева чи зламані гілки не надходило.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

2 години ago