Categories: Інциденти

Різанина в гімназії: у Брянську школярка з рушницею влаштувала полювання на однокласників, є вбиті

У російському Брянську учениця восьмого класу влаштувала стрілянину просто в школі. Вона прийшла до навчального закладу з вогнепальною зброєю. 

Про це повідомляє видання ТАСС 7 грудня.

Зазначається, що інцидент стався в гімназії №5 міста Брянськ. Учениця восьмого класу пронесла до школи вогнепальну зброю, після чого вистрілила з неї кілька разів.

Після цього на місце прибули силовики, які оточили будівлю і почали з’ясовувати, що насправді сталося. У російському медіа Shot зазначають, що в неї із собою був дробовик, з якого вона і вистрілила кілька разів.

Восьмикласниця на ім’я Аліна пронесла до школи мисливську рушницю “Бекас-3” у тубусі для паперів. Зброю вона непомітно взяла у батька вдома, продовжують російські медіа.

Школярка у Брянську відкрила вогонь по однокласниках

Спочатку повідомлялося, що ніхто не постраждав, проте потім російські ЗМІ почали висувати одразу кілька версій. Пізніше в адміністрації міста Брянськ офіційно повідомили, що четверо постраждали, а двоє загинули. За попередніми даними загинула дівчинка на ім’я Марія, а ось лікарі продовжують боротися за життя учня з ім’ям Тимофій.

У коментарі “РИА Новости” очевидці розповіли, що дівчинка зі зброєю також наклала на себе руки.

“Учениця 8 А класу відкрила вогонь під час уроку біології. Вона піднялася на четвертий поверх гімназії номер 5, увійшла до кабінету, і відкрила стрілянину. Дівчинка встигла поранити чотирьох учнів, а потім вчинила суїцид”, — ідеться в повідомленні Baza.

Далі з’явилася офіційна інформація від УМВС РФ по Брянській області. Вони зазначили, що до поліції дійсно надійшло повідомлення про стрілянину з гімназії №5. На місце прибули співробітники правоохоронних органів і почали розбиратися з наслідками трагедії.

“У результаті постраждали три людини. Після цього дівчина наклала на себе руки. Мотиви та обставини події встановлюються”, — ідеться в повідомленні.

Школярі також поділилися деякими деталями того, що сталося насправді.

“Ми просто сиділи англійською і почули постріли. Встаємо — одразу чуємо другий, третій постріл. У нас паніка, ми починаємо закривати вікна, ставити парти одна на одну. З учителів ніхто не відповідає нічого. Виявилося дівчинка з 8 класу прийшла зі зброєю і почала стріляти”, — ідеться в повідомленні.

Інший учень ділиться, що все було нормально, доки не почався другий урок. Потім надійшли повідомлення про стрілянину та чути вибухи. Учнів інших класів спочатку попросили зачинити двері, а потім вийти зі школи.

“Потім, після сигналу, ми побігли в роздягальню, але поки ми йшли на третьому поверсі була кров. Ми спустилися, одягнулися і вийшли зі школи”, — йдеться в повідомленні.

За словами учнів, Аліна була замкнутою і не дуже товариською.

Школярка у Брянську відкрила вогонь по однокласниках
Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

3 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

3 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

3 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

3 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago