Categories: Інциденти

Косметологиня вбила свою пацієнтку: перевищила дозу у 15 разів

У Харкові сталася трагедія, косметологиня підозрюється у вбивстві своєї клієнтки через необережність під час лазерного ліполізу. Жінка прийшла на процедуру, але все пішло не за планом.

Косметологиня перевищила дозу анестетика більш ніж у 15 разів, не провівши жодних підготовчих тестів або алергопроб. Це стало фатальним для пацієнтки — вона померла дорогою до лікарні.

Косметолог

Під час процедури клієнтка почала скаржитися на погіршення самопочуття, у неї з’явилися болі, судоми, галюцинації. Але косметолог продовжувала процедуру, навіть залишивши кабінет на 10-15 хвилин. Вона не звертала уваги на погіршення стану клієнтки, а коли та втратила свідомість, було вже запізно.

Укол

Як повідомляють слідчі, косметологиня не врахувала вагу клієнтки та не розрахувала правильну дозу анестетика. Без попередніх лабораторних досліджень вона ввела близько 20 ін’єкцій, що значно перевищило допустиму норму препарату. У прокуратурі також зазначили, що тільки після того, як стан клієнтки став критичним, косметологиня спробувала застосувати протиалергійні препарати, але це не врятувало жінку.

На цей момент триває слідство, і косметологині загрожує до п’яти років позбавлення волі за вбивство через необережність. Така подія вкотре піднімає питання відповідальності фахівців та необхідність ретельних медичних обстежень перед будь-якими косметологічними процедурами.

Цей випадок став справжнім шоком для міста, і нагадує всім про те, наскільки важливо вибирати професіоналів для проведення будь-яких процедур. Тепер, як показує практика, навіть невинна косметологічна процедура може мати трагічні наслідки, якщо її виконує некомпетентний спеціаліст.

Романчук Микола

Recent Posts

Нардепи пропонують -50% “знижки” на штраф за неоновлення даних: але є нюанс

У Верховній Раді пропонують надати знижку у 50% для військовозобов'язаних, які невчасно оновили свої дані, але…

6 хв. ago

На Банковій готують референдум: про що можуть запитати в українців

Питання вступу України до НАТО є одним з ключових у війні Росії проти України. Днями…

12 хв. ago

Росія відправила на війну проти України двійника Ді Капріо

В Росії на війну проти України відправився “двійник Леонардо ДіКапріо”. Йдеться про росіянина Романа Бурцева,…

23 хв. ago

Усе почалося з дружби: Ірина Болгар розкрила нові подробиці роману з Павлом Дуровим (фото)

Кохана мільярдера Павла Дурова Ірина Болгар зважилася розповісти публічно історію стосунків з одним із найбагатших бізнесменів світу.…

32 хв. ago

Похолодання стане ще суворішим? Коли в Україні засніжить

Циклон, який приніс в Україну дощі, нарешті відступає. Але довго радіти не доведеться. Вже з наступних…

40 хв. ago

Нові правила мобілізації: ухилянтів притиснули остаточно

З 1 жовтня в Україні змінилися правила щодо бронювання військовозобов'язаних працівників. Тепер отримати бронювання можна…

47 хв. ago