Categories: Інциденти

На півдні Ізраїлю невідомий терорист розстріляв людей на автовокзалі

Відомо, що одна людина загинула і ще  кілька поранено після того, як невідомивй відкрив вогонь на центральному автовокзалі Беер-Шеви на півдні Ізраїлю. Про це повідомляє The Times of Israel.

За останніми даними медичної служби Magen David Adom (MDA), після теракту на центральному автовокзалі в Беер-Шеві медики надали допомогу 11 постраждалим. Серед них була 25-річна жінка, яка загинула від отриманих поранень. У лікарню Soroka були доставлені п’ятеро людей у стані середньої тяжкості, зокрема 20-річна жінка та четверо чоловіків, які отримали вогнепальні поранення. Інші постраждалі мають незначні травми, отримані від уламків скла та тупих предметів, а також кілька людей отримали допомогу через гостру тривогу.

Терориста, який здійснив напад, було ліквідовано на місці. Після атаки міністр транспорту Ізраїлю Мірі Регев закликала до депортації сімей терористів, зазначивши, що це стримувальне покарання могло б запобігти майбутнім нападам. ЗМІ повідомляють, що нападником був громадянин Ізраїлю з бедуїнської громади.

Цей випадок є черговим у серії терактів, які періодично відбуваються в Ізраїлі, включно з нещодавньою стріляниною в Тель-Авіві, яка забрала життя кількох людей.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху заявив, що після майже року з моменту нападу ХАМАС, Ізраїль воює на семи фронтах. 

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Росія відкликала свого посла зі Сполучених Штатів

Посол агресорки Росії у Сполучених Штатах Америки Анатолій Антонов закінчив роботу у Вашингтоні та повертається до Москви. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням…

8 хв. ago

Президент Ізраїлю закликав ліванців та іранців повстати проти Ірану

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог закликав народи Лівану та Ірану «повстати» проти антиізраїльської коаліції, очолюваної Тегераном.…

16 хв. ago

Фермер з Одещини знайшов у полі цілий “Шахед” (відео)

У ніч на 6 жовтня окупанти атакували Одесу та область дронами-камікадзе та балістичною ракетою "Іскандер-М".…

27 хв. ago

Не гроші, а папірці: банки та обмінки нізащо не приймуть у вас ці долари

Обмін валют є однією з найбільш затребуваних фінансових операцій, якою користуються не тільки туристи, а й громадяни,…

36 хв. ago

За кордон виїхати не вийде: які обмеження мають українці

Деякі українці не можуть виїхати за кордон через заборону. У більшості випадків це пов'язано із…

46 хв. ago

Деяких студентів мобілізують до ЗСУ в жовтні: кого це стосується

Більшість студентів може розраховувати на відстрочку від призову, проте все ж деяких з них можуть мобілізувати.…

55 хв. ago