Categories: Інциденти

Обстріляли автомобіль: в Іспанії намагалися вбити Шарія та його дружину

У середу, 6 березня, в Іспанії намагалися вбити блогера, підозрюваного в державній зраді, Анатолія Шарія та його дружину Ольгу. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Він розповів, що в Іспанії атакували його машину за допомогою зброї.

“Так, щойно мене та дружину намагалися вбити. Намагалися обстріляти автомобіль. Автомат із глушником”, — сказав Анатолій Шарій.

За його словами, одна людина обстрілювала автомобіль, тоді як ще одна, імовірно, була напохваті, оскільки він помітив, як хтось стежив. Також він зауважив, що менш ніж тиждень тому іспанські силовики отримали інформацію про підготовку до замаху, який сьогодні відбувся.

Нагадаємо, 26 жовтня 2023 року блогер Анатолій Шарій розповів, що в Києві невідомі спалили його квартиру, в якій він жив до 2011 року. Також він опублікував ролик, у якому видно, як постраждав інтер’єр в оселі.

24 жовтня 2023 року зі ЗМІ стало відомо, що в Рода-де-Бера (Таррагона, Іспанія) будинок блогера Анатолія Шарія закидали коктейлями Молотова. У цей час він разом зі своєю дружиною перебував на території Республіки Північна Македонія. Журналісти зауважили, що це нібито був один із найсерйозніших актів насильства, якого зазнав блогер від моменту свого приїзду до Іспанії.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

14 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

23 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

30 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

35 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

42 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

52 хв. ago