Categories: Інциденти

У Польщі чоловік скинув з даху на голову українцю 30-кілограмовий газовий котел

У Варшаві стався шокувальний випадок. На голову 18-річному українцю, який ішов вулицею, впав газовий котел. Про це повідомляє видання fakt.pl.

Подія сталася у варшавському житловому комплексі на вул. Kąty Grodziskie 30 липня. Газовий котел вагою 30 кг навмисно скинув з даху з висоти понад 10 метрів 51-річний працівник, який виконував ремонтні роботи. Він проводив заміну обладнання і вирішив не спускати старий котел сходами, а просто скинути його з даху на землю, але не переконався, чи там немає людей.

Газовий котел впав на 18-річного українця Дмитра, який проходив поруч з будівлею. Хлопець отримав масивну травму лицьового черепа, лобової кістки та мозку.

Випадок розслідує прокуратура.

Працівнику, який скинув котел, пред’явлено звинувачення. Суд заборонив йому працювати на висоті, виїздити із країни та щотижня з’являтися у відділенні поліції. Чоловік визнав свою провину в інкримінованому йому злочині.

Постраждалий 18-річний українець після травми кілька днів перебував у комі, але зараз із неї вийшов. Його стан медики оцінюють як надзвичайно важкий. За словами його двоюрідної сестри, Дмитро може виконувати невеликі рухи, але з ним немає контакту, він не відповідає і не реагує на слова. Медики не дають прогнозів щодо повного одужання українського підлітка.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

58 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

59 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

1 годину ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago