Categories: Інциденти

В Одесі через зауваження про гучну музику просто застрелили чоловіка

В Одесі застрелили чоловіка через те, що він зробив зауваження мешканцю однієї з квартир багатоповерхівки стосовно гучної музики.     

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції в Одеській області, подія сталася у Київському районі міста, на вулиці Академіка Корольова у ніч на 4 червня. 

Наразі встановлено, що жертва – 28-річний чоловік, який приїхав з сусідньої області на вихідні до брата в Одесу. Вночі вони почули гучну музику та галас, що лунали з квартири на дев’ятому поверсі. Дуже гучні звуки розносилися по всьому будинку, тож брати піднялися до галасливих сусідів та постукали у двері. Коли вийшов мешканець оселі, брати зробили йому зауваження щодо шуму, на що той почав поводити себе агресивно.

“Між чоловіками виникла сварка, яка переросла у штовханину. Тоді зловмисник зайшов у квартиру, взяв пістолет, і, повернувшись, декілька разів вистрелив в одного з них, поціливши у груди. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці. Брат вбитого сповістив про подію сусідам, а ті – поліцію”, – розповіли правоохоронці.

Зловмисник одразу втік. Втім правоохоронці встановили його особу та місцеперебування. Згодом фігуранта затримали у квартирі його матері у цьому ж районі міста. Підозрюваним виявився 22-річний одесит.

З місця події правоохоронці вилучили незареєстровану на зловмисника вогнепальну зброю (попередньо – пістолет Макарова) та кілька гільз, які з іншими речовими доказами скерують на експертизу. Звідки у підозрюваного зброя, слідчі встановлюватимуть в ході розслідування.

Крім того, у нього були відібрані біологічні зразки для встановлення стану наркотичного чи алкогольного сп’яніння.

Затриманому одеситу повідомили про підозру в умисному вбивстві. Поліцейські клопочуть щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

У соцмережах очевидці повідомляють, що загиблий – військовий, який приїхав до Одеси у гості.

Ольга Степанова

Recent Posts

Не Содоль єдиний? Військовий поскаржився на старших начальників ЗСУ

Не так давно було звільнено Юрія Содоля з посади командувача ОС ЗСУ, насамперед через нехтування життями солдат.…

6 хв. ago

Ексчиновник отримав 17 тис. штрафу попри оновлення даних в “Резерв+” та явку в ТЦК: деталі

На Одещині колишній працівник податкової міліції отримав від ТЦК 17 тисяч гривень штрафу за те,…

11 хв. ago

НБУ запровадить обмеження на перекази з картки на картку: подробиці

Національний банк України планує запровадити обмеження для переведення з картки на картку. Наразі проводяться обговорення цього питання…

27 хв. ago

Хвора на рак Кейт Міддлтон може порушити королівську традицію: випливли нові подробиці

У березні 2024 року Кейт Міддлтон записала відеозвернення до британців та світової громадськості, в якому…

30 хв. ago

Хезболла вдарила 200 ракетами та безпілотниками по базах Ізраїлю, – Bloomberg

Ліванське угруповання "Хезболла", що має підтримку Ірану, заявило про завдання масових ракетних ударів та ударів безпілотниками по північних…

46 хв. ago

Прогноз магнітних бур на 4-6 липня: якою буде сонячна активність

«Главком» підготував для вас прогноз магнітних бур на наступні три дні, що базується на даних, які надає Центр прогнозування…

49 хв. ago